Αρχική / Μαγειρική / Μπισκότα με φουντούκι και λάδι

Μπισκότα με φουντούκι και λάδι

Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα σκόνη.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και φέρνουμε ακόμα δυο βόλτες.
Η ζύμη παίρνει τη μορφή βρεγμένης άμμου.
  • Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πάνω βάζουμε ένα 28αρι στρογγυλό τσέρκι (αλλιώς μπορούμε να βάλουμε το στρογγυλό από μια αποσπώμενη ταρτιέρα κλπ.)
  • Μέσα σε αυτό απλώνουμε τη ζύμη που πρέπει να έχει πάχος 3-5μμ.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά μέχρι το γύρω γύρω να πάρει καλό χρώμα.

Κόβουμε σε κομμάτια αμέσως αλλά αφήνουμε στο ταψί μέχρι να κρυώσουν καλά.
  • Σερβίρουμε αν θέλουμε με ένα γλάσο λεμονιού (1κ.σ. χυμό λεμονιού με 35γρ άχνη) ή με λιωμένη σοκολάτα.

Tip

Tip

Γενικά είναι εύθρυπτο κουλουράκι με τόσο υπέροχη γεύση που καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί μαζί του.
Πηγή: http://akispetretzikis.com/

Δείτε Επίσης

IMG_5098_640x426

Πεντανόστιμη Σπιτική Κοτόπιτα με λαχανικά, γιαούρτι και φέτα!!

* Γράφει η Συνεργάτης Έυα Παρακεντάκη Υλικά 700γρ. βρασμένο και ξεκοκκαλισμένα μπουτάκια κοτόπουλο 1 πρασινη …

error: