Αρχική / Μητρότητα / Εγκυμοσύνη / Μια τυφλή μητέρα πηγαίνει για το πρώτο της υπερηχογράφημα, δείτε τι κάνει ο γιατρός της

Μια τυφλή μητέρα πηγαίνει για το πρώτο της υπερηχογράφημα, δείτε τι κάνει ο γιατρός της

blind mom

Παρόλο που οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης δεν μπορούν να δουν, έχουν καταφέρει και έχουν αναπτύξει όλες τις υπόλοιπες αισθήσεις τους σε μεγάλο βαθμό.Πολλές φορές μόνο και μόνο από την αφή μπορούν να αισθανθούν και να καταλάβουν τα αντικείμενα και τα πρόσωπα  γύρω τους.
Η Τατιάνα είναι μια μέλλουσα μαμά η οποία είναι τυφλή και επρόκειτο να κάνει το πρώτο της υπερηχογράφημα.Όλες οι μαμάδες ανυπομονούν γι,α εκείνη την πρώτη στιγμή που θα δουν το μωράκι τους στην οθόνη.Η Τατιάνα μπορεί να το φανταστεί μόνο και γι αυτό το λόγο, ζητάει από τον γιατρό της , να της το περιγράψει πως μοιάζει, πως είναι η μυτούλα του, τα ματάκια του και ανυπομονεί να φτάσει η μέρα που θα το κρατήσει στην αγκαλιά της.
Ο γιατρός της, με την βοήθεια των HUGGIES και ενός 3d εκτυπωτή μόλις δουν το μωράκι , εκτυπώνουν σε ανάγλυφη μορφή και το προσφέρουν στην Τατιάνα. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι πολύ συγκινητικές.

Δείτε το video

 

Δείτε Επίσης

εγκυμοσύνη

Οι 4 πιο συχνές ενοχλήσεις στην κύηση και πως να τις αποφύγετε

Οι καούρες, η ναυτία και ο εμετός, η δυσκοιλιότητα και τα φουσκώματα είναι τα 4 …

error: