Αρχική / Γυναίκα / PolyFiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

PolyFiber Lifting, η νέα μέθοδος για Face Lifting χωρίς νυστέρι

upper-lip-

* Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος

Η χαλάρωση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στην αισθητική του προσώπου σε γυναίκες και άντρες, συνήθως μετά την ηλικία των 40. Μια νέα μέθοδος διόρθωσης χαλάρωσης προσώπου χωρίς νυστέρι, η PolyFiber Lifting, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε ως τώρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Δοκιμασμένο και ασφαλές

Για τη νέα θεραπεία χρησιμοποιούνται ίνες πολυγαλακτικού, ένα πολύ δοκιμασμένο υλικό και έχει αποδείξει την ασφάλειά του. Με το PolyFiber Lifting δημιουργείται νέα εσωτερική στήριξη στο δέρμα του προσώπου και ίνες κολλαγόνου.

Απλά, γρήγορα, χωρίς νυστέρι, χωρίς αναισθησία

Η τοποθέτηση των ινών πολυγαλακτικού είναι απλή και γίνεται στο χώρο του ιατρείου, χωρίς να απαιτείται γενική αναισθησία. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 20 λεπτά και το άτομο μπορεί να εμφανιστεί άμεσα στο περιβάλλον του.

Διάρκεια και χαμηλό κόστος

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Το κόστος είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με το κόστος του Face Lifting.

«Αυτό που θέλουν οι γυναίκες»

«Ανέκαθεν αναζητούσαμε μια διαδικασία που να είναι απλή, γρήγορη, χαμηλού κόστους ασφαλής και φυσικά αποτελεσματική, για να αντικαταστήσουμε το κλασικό Face Lift. Τώρα μπορούμε να εφαρμόσουμε τη διαδικασία PolyFiber Lifting για να επιτύχουμε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες» για να αντιμετωπίσουμε με χαλάρωση στο πρόσωπό τους» επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Που κάνουμε PolyFiber Lifting

Η διαδικασία λειτουργεί ως διόρθωση αλλά και ως πρόληψη ώστε να μην υπάρχει επιδείνωση της χαλάρωσης.

Οι περιοχές, που μπορούν να βελτιωθούν με τη μέθοδο PolyFiber Lifting είναι οι παρειές (μάγουλα), ο λαιμός, τα ζυγωματικά, οι ρυτίδες στο άνω και κάτω χείλος.

Ο συνδυασμός της ευκολίας της διαδικασίας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας και του χαμηλού κόστους κάνει τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε PolyFiber Lifting να είναι διατεθειμένα να επαναλάβουν τη διαδικασία ακριβώς διότι έχουν ικανοποιηθεί από τα αποτελέσματα.
Περισσότερες πληροφορίες:

http://athanasioschristopoulos.com

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

210-698 5678

anaplasis@aa.gr

www.πλαστικοσχειρουργοσ.gr

Δείτε Επίσης

hairstyle πλεξουδες1

Μαμά και κόρη: 15 εντυπωσιακά χτενίσματα για εσάς και το μικρό σας κοριτσάκι

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και εσείς δεν χάνετε την ευκαιρία να βγαίνετε όλο …

error: