Αρχική / Must See / Μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο μωρό ενώ οι γιατροί επέμεναν ότι ήταν νεκρό

Μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο μωρό ενώ οι γιατροί επέμεναν ότι ήταν νεκρό

newborn

Η Aimee Nolan η οποία ζει στο Δουβλίνο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ οι γιατροί  το θεωρούσαν νεκρό. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναικολόγος της Aimee την ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να ακούσει το μωρό της και την έστειλε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο στο Portlaoise  για περαιτέρω βοήθεια. Εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το μωρό της ήταν νεκρό.

Στην συνέχεια η Aimee ξεκίνησε μια ολόκληρη διαδικασία προκειμένου να πάρει γενετικό υλικό από την υποτιθέμενη αποβολή για παραπάνω αναλύσεις. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας συνειδητοποίησαν ότι τελικά το μωρό της, ήταν ζωντανό. Την περασμένη εβδομάδα η Aimee γέννησε το υγιέστατο αγοράκι της.

Η Aimee αναρωτιέται πώς  μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, και το μόνο που μπορεί να εισπράξει μετά από την κόλαση που πέρασε, είναι ένα απλό συγνώμη.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κρατάω στα χέρια μου ζωντανό.

Εξομολογείται σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Δεν είναι δυνατόν, να της ανακοινώνουν ότι το μωρό της είναι νεκρό και ύστερα από κάποιες ώρες το μωρό της να είναι υγιέστατο.

Η Ανώτατη Υπηρεσία σε θέματα Υγείας της Αγγλίας αναμένεται να επανεξετάσει το περιστατικό στο σύνολό του προκειμένου να βοηθήσει στην πρόληψη παρόμοιων περιπτώσεων.

*H φωτογραφία του άρθρου δεν έχει σχέση με τα πραγματικά πρόσωπα.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: