Αρχική / Must See / Καλλιτέχνης τατουαζ δημιουργεί για την 8χρονη Hope τεχνητά μέλη με φιγούρες της Disney όπως τα είχε ονειρευτεί

Καλλιτέχνης τατουαζ δημιουργεί για την 8χρονη Hope τεχνητά μέλη με φιγούρες της Disney όπως τα είχε ονειρευτεί

Hope's braces sport images of Ursula, from "The Little Mermaid" and Cruela de Vil, from "101 Dalmatians"

Η Hope Laiberte- Lebeau γεννήθηκε με  μια σπάνιας μορφής εγκεφαλική παράλυση, που έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα υγείας. Πριν από λίγο καιρό η Hope έπρεπε να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη θεραπεία και χρειάστηκε  να αποκτήσει  τεχνητά μέλη προκειμένου να μπορεί να περπατάει.

Η  8-άχρονη Hope είχε την επιθυμία τα τεχνητά της μέλη, να έχουν επάνω σχεδιασμένες φιγούρες της Disney Villains. Έτσι η οικογένεια της αποφάσισε να απευθυνθεί στον Aaron Guillemette ο οποίος έχει κατάστημα με τατουάζ και ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην πρόκληση της μικρής.

Ο Guillemette λέει χαρακτηριστικά “Όταν μου έγινε η πρόταση να σχεδιάσω τα τεχνητά μέλη, της Hope ανταποκρίθηκα αμέσως θετικά γιατί θεωρώ χρέος μου να βοηθάω τους συνανθρώπους μου όταν το έχουν ανάγκη. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καταπληκτική ιδέα, πόσο μάλιστα όταν άκουσα ότι ήθελε να φοράει φιγούρες της  Disney Villains.”

Ο Guillemette και η ομάδα του, Up in Flames, ύστερα από πολλές διεργασίες, προκειμένου να καταφέρουν να προσαρμόσουν τα σχέδιά τους, στα τεχνητά μέλη, κατέληξαν να μετατρέψουν τα σχέδιά τους, σε ετικέτες οι οποίες προσκολλώνται στο πλαστικό υλικό στήριγμα και καλύπτονται με πολυουρεθάνη .  Τα σχέδια που κοσμούν τα τεχνητά μέλη της Hope είναι η  Cruella de Vil από τα 101 σκυλιά της Δαλματίας  και η γοργόνα  Ursula από το  ariel η μικρή γοργόνα.

Hope's braces sport images of Ursula

Η μαμά της Hope εξομολογείται ότι η Hope τα λάτρεψε μόλις τα είδε και έτρεξε να αγκαλιάσει τον Aaron. Θέλει συνέχεια  να τα φοράει σε σημείο που ξεχνάει να τα βγάλει ακόμα και στον ύπνο. Τα τεχνητά μέλη  της Hope, όμως, δεν τράβηξαν την προσοχή μόνο στους συμμαθητές της αλλά και στους Ashton Kutcher και Lil’ Wayne οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν την ιστορία της Hope για να δώσουν έναυσμα και σε άλλους γονείς ότι κάθε παιδί αξίζει να είναι χαρούμενο και πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε σε αυτό, όταν μπορούμε.

Μετάφραση και επιμέλεια Αργυροπούλου Αφροδίτη

πηγή : www.today.com

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: