Αρχική / Οικογένεια / DIY Κατασκευές / DIY: Φτιαξτε μόνες σας το Ring Sling για το μωράκι σας

DIY: Φτιαξτε μόνες σας το Ring Sling για το μωράκι σας

 baby sling

Τα Ring Slings αποτελούν ιδανική λύση για τις μαμάδες. Είναι κατάλληλα για νεογέννητα μωράκια αλλά και και για λίγο μεγαλύτερα παιδιά ανάλογα και με τις αντοχές των γονέων. Είναι πολύ εύκολα στην χρήση αφού δίνουν την δυνατότητα στην μητέρα να τοποθετεί το μωρό στην θέση που επιθυμεί και ταυτόχρονα μπορεί να κάνει τις δουλειές της, δίχως άγχος για το μωρό αφού ουσιαστικά το έχει πάνω της. Προσαρμόζονται εύκολα και είναι εύκολο να καθαριστούν.

Δείχνουμε ένα εύκολο τρόπο να φτιάξετε ένα Ring Sling μόνες σας για το μωράκι σας.

Βήμα 1:

Χρειαζόμαστε κρίκους. Πως επιλέγουμε κρίκους. Οι κρίκοι μπορεί να είναι μεταλλικοί , ξύλινοι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε κρίκους καταστήματα με είδη για κατασκευές, ή σε καταστήματα που πωλούν διάφορου είδους υλικά. Ανάλογα με το ύφασμα επιλέγετε και το μέγεθος του κρίκου. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα χρησιμοποιείται κρίκος μεσαίου μεγέθους. Βέβαια εάν επιθυμείτε να προσαρμόζεται πιο εύκολα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μέγαλο μέγεθος σε κρίκο.

Ring sling

Βήμα 2:

Επιλογή του Υφάσματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ύφασμα επιθυμείτε εκτός απο ελαστικό. Οπότε οτιδήποτε βαμβακερό είναι καλή επιλογή. Στο παράδειγμα έχει χρησιμοποιηθεί λινό υφάσμα που είναι ιδανικότερο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διπλό ύφασμα ανάλογα με το βάρος του μώρου.

This is raspberry C&C fabric, that I put a fringe on and did screen printed dragonflies!

Βήμα 3:

Διαστάσεις για το ύφασμα. Περίπου 2 μέτρα ύφασμα σε ύψος και 70 cm σε πλάτος θα σας καλύψει. Μπορεί και να περισέψει για να φτιάξετε και επιπλέον sling. Στις φωτογραφίες το ύφασμα είναι διπλό και έχει ραφτεί τις άκρες μαζί για να μετετραπεί, σε σωλήνα, έτσι ώστε οι άκρες να  φαίνονται καθαρά και τακτοποιημένες.

    

Βήμα 4:

Τελειώστε με όλες τις άκρες. Σιδερώστε τις άκρες να μην περισσεύει κάτι, αν περισσεύει κάτι κόψτε το με το ψαλίδι γιατί στην συνέχεια θα χρειαστεί να το ράψετε.

Finish raw edges

Βήμα 5:

Το ένα άκρο του Υφάσματος  τραβήξτε το να περάσει και από τα δύο δαχτυλίδια και προσπαθήστε να βρίσκεται σε ευθεία. Προσπαθήστε αυτό που θα περισσεύει να είναι περίπου 7-8 εκατοστά.
Στην συνέχεια ράβετε το κομμάτι που περίσσεψε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

 

 

Βήμα 6:

Είναι έτοιμο!!

* Απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

ο ρόλος του πατέρα σήμερα

Μοντέρνοι καιροί, μοντέρνοι μπαμπάδες

Τις προηγούμενες δεκαετίες ο ρόλος του πατέρα στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού είχε υποτιμηθεί. Σήμερα …

Ένα σχόλιο

  1. Κωνσταντίνα

    Καλημέρα, που θα μπορούσα να βρω κρίκους γιατί ψάχνω εδώ και καιρό.

error: