Αρχική / Must See / Ο Nick Vujicic δίνει ένα μάθημα ζωής σε όλους μας

Ο Nick Vujicic δίνει ένα μάθημα ζωής σε όλους μας

NICK-wife

Ο αυστραλιανής καταγωγής, Nick Vujicic,  γεννήθηκε με μια σπάνια διαταραχή η οποία χαρακτηρίζεται από την απουσία και των τεσσάρων άκρων. Σαν παιδί πάλεψε τόσο ψυχικά, συναισθηματικά, όσο και σωματικά με την αναπηρία του, ώσπου στα δεκαεπτά  ξεκίνησε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με τίτλο “ Ζωή δίχως Άκρα”. Ο Nick Vujicic πραγματοποιεί ομιλίες σε όλο τον κόσμο με σκοπό να δώσει ελπίδα και νόημα σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποια σωματική η ψυχική δυσκολία. Αποδεικνύει σε όλους ότι σημασία έχει η θέληση μας για προσπάθεια και ζωή παρά η ικανότητά μας να τα καταφέρουμε. Εαν πιστέψει ο καθένας στον εαυτό του μπορεί να καταφέρει οποιονδήποτε στόχο και αν έχει θέσει.

Εν όψη του ερχομού του δεύτερου γιου του Dejan ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook   φωτογραφίες που απεικονίζουν στιγμές χαράς με την οικογένεια του. Θέλοντας να μοιραστεί την αγάπη του και την δύναμη του, για ζωή. Δίνοντάς παράλληλα  ένα μάθημα ζωής σε όλους όσους  παραπονιούνται για τις δυσκολίες της ζωής.

nick-kiss
nik-wife-boy

nick-wif-son-pregnant

nick-son-hug

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

Ένα σχόλιο

  1. GKG

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ. ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ (με την καλη την εννοια)ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

error: