Αρχική / Must See / Έπρεπε το Facebook να της επιβάλλει να κατεβάσει την φωτογραφία της κόρης της;

Έπρεπε το Facebook να της επιβάλλει να κατεβάσει την φωτογραφία της κόρης της;

naked girl

Η Jill White αποφάσισε να επισκεφθεί μαζί με μια φίλη της και τις κόρες τους την παραλία. Κατά την διάρκεια του μπάνιου τους ένας φίλος τους τράβηξε μια φωτογραφία όπου η κόρη της φίλης της κατέβασε το μαγιό της δίχρονης κόρης της. H μητέρα, θεώρησε την φωτογραφία χαριτωμένη και θέλησε να την ανεβάσει στο Facebook.

Σύμφωνα με την DailyMail έλαβε πολλά μηνύματα με παράπονα ότι ήταν προσβλητικό που φαίνονταν εκτεθειμένο το δέρμα του παιδιού. Έτσι το Facebook έδωσε δυο επιλογές στη μητέρα. Να κατεβάσει την φωτογραφία, ή να περιορίσει το κοινό της ώστε να μην φαίνεται δημόσια η φωτογραφία.

Η μητέρα ισχυρίστηκε πως δεν υπήρχε κάτι προκλητικό  στην φωτογραφία που να προσβάλει και να μπορεί να θεωρηθεί πορνογραφική. Το να περιορίσει απο την άλλη το κοινό της δεν είχε ουσία. Έτσι επέλεξε να αγνοήσει τα μηνύματα και να μην την κατεβάσει .

Έτσι το Facebook αποφάσισε να της κατεβάσει την φωτογραφία και να της απαγορεύσει την είσοδο στο site για 24 ώρες. Όταν έληξε η απαγόρευση η μητέρα ανέβασε πάλι την φωτογραφία με ένα smiley πρόσωπο στο επίμαχο σημείο. Βέβαια πάλι υπήρχαν αντιδράσεις, επειδή όμως αυτή την φορά η φωτογραφία δεν απεικόνιζε το πρόσωπο , το Facebook επέτρεψε την φωτογραφία να ανέβει.

Η μητέρα θέλοντας να απολογηθεί δήλωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να ανεβάσει πορνογραφικό περιεχόμενο και αντιθέτως καταδικάζει κάθε είδους τέτοια ενέργεια.

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: