Αρχική / Must See / Το κρεβάτι που θα έπρεπε να έχουν όλα τα μαιευτήρια!

Το κρεβάτι που θα έπρεπε να έχουν όλα τα μαιευτήρια!

bedmommybaby

Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πως από τη στιγμή που μια γυναίκα φέρει στον κόσμο το παιδί της θέλει να το κρατήσει και να μην το αφήσει ποτέ. Παρόλα αυτά, η τυπική διαδικασία που ακολουθείται στα νοσοκομεία απαιτεί να απομακρύνονται τα μωρά από τη μητέρα -μερικές φορές για ώρες- και να κοιμούνται σε ξεχωριστό κρεβατάκι την νύχτα, στα λεγόμενα «πυρέξ». Αλλά τι θα γινόταν εάν δεν έπρεπε να γίνει αυτό;  

Όταν μια ιστοσελίδα για γονείς, στην Αυστραλία, ανέβασε στα social media αυτή τη θαυμάσια φωτογραφία, πολλές μαμάδες θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες. Αυτό το μοντέρνο νοσοκομειακό κρεβάτι έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με το κρεβατάκι που κοιμάται το νεογέννητο.

Επειδή το τμήμα του κρεβατιού του μωρού προεξέχει από το υπόλοιπο κρεβάτι, δεν υπάρχει φόβος να γυρίσετε και να το πλακώσετε, ενώ ταυτόχρονα το μωρό είναι αρκετά κοντά για να ταϊστεί ή να το πάρετε αγκαλιά. Επιπλέον για τις μαμάδες που αναρρώνουν από καισαρική και δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι, αυτό αλλάζει το «παιχνίδι».

Ελπίζουμε σύντομα αυτό το κρεβάτι να είναι διαθέσιμο σε όλες τις μαιευτικές κλινικές.

 Ειρήνη Γερογιαννάκη

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: