Αρχική / Must See / Post γνωστού μοντέλου στο instagram για βρεφικό γάλα προκαλεί αντιδράσεις.

Post γνωστού μοντέλου στο instagram για βρεφικό γάλα προκαλεί αντιδράσεις.

cocofeed

Όταν το supermodel Coco Rocha, από τον Καναδά, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών της διακοπών ανέβασε ένα post στο instagram με την συνομιλία της με έναν εικονικό βοηθό, ξέσπασε διαμάχη. Στο post ζητούσε από τον εικονικό βοηθό να της φέρει βρεφικό γάλα εμπορίου για το παιδί της και αν μπορούσε να το έχει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σε μισή ώρα.

gobutler

Κάποιοι ίσως φαντάζεστε πως η διαμάχη ξέσπασε για τη υπηρεσία του εικονικού βοηθού που χρησιμοποίησε, όμως όχι. Ορισμένοι άρχισαν να την κατηγορούν γιατί χρησιμοποιεί βρεφικό γάλα εμπορίου και δεν θηλάζει το παιδί της όπως κάθε μητέρα οφείλει να κάνει. Η Coco αντέδρασε με άλλο ένα post.

coco-rocha-ioni-501x489

Απαντάει λοιπόν και λέει πως αγαπάει το θηλασμό και θήλαζε το μωρό της κατά τους 5 πρώτους μήνες, όταν και σταμάτησε γιατί δεν είχε πλέον γάλα. Επίσης τονίζει πως δεν χρειάζεται τις συμβουλές των επικριτών της και όποιος κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της θα τον διαγράψει.

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότερο, τον τελευταίο καιρό, επικρίνονται οι επιλογές των γονέων αναφορικά με τα παιδιά τους, σε σημείο να ξεσπούν άγριοι καυγάδες ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να τονίσουμε όμως ότι ο τρόπος με τον οποίο κάθε γονιός μεγαλώνει ένα παιδί είναι δική του επιλογή, η οποία πρέπει πάντα να παίρνεται κατόπιν σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης και σε συνεργασία με τους εκάστοτε αρμόδιους γιατρούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει λοιπόν να εξαναγκάζονται να απολογηθούν και να αισθάνονται ντροπή οι γυναίκες εκείνες, οι οποίες για διάφορους λόγους αδυνατούν να θηλάσουν το παιδί τους και έτσι αναγκαστικά καταφεύγουν στη χρήση φόρμουλας.

Οι ίδιες πάντως γνωρίζουν ότι τουλάχιστον προσπάθησαν!!!

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: