Αρχική / Must See / Me and Mini Me! 20 υπέροχες εμφανίσεις μπαμπάς και γιος.

Me and Mini Me! 20 υπέροχες εμφανίσεις μπαμπάς και γιος.

me-and-mini-me-dad-cover

Πρόσφατα κάναμε αφιέρωμα στην νέα τάση Me and Mini Me για μαμά και κόρη. Σήμερα θα σας παρουσιάσω την τάση Me and Mini Me για μπαμπά και γιο. Απλά θα λιώσετε με τις γλυκές φατσούλες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα παιδιά αλλά και στους μπαμπάδες που λιώνουν κοιτώντας με περηφάνια τα αντράκια τους. Ίσως είστε λίγο δύσπιστοι και νομίζετε οτι για να πετύχετε ένα συνδυασμένο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα μεταξύ μπαμπά και γιου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και χρήματα. Προσωπικά θεωρώ πως το ντύσιμο, πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σας και να μην ακολουθείτε πιστά τις προσταγές της μόδας. Δεν χρειάζεται τα παιδιά να είναι πιστά αντίγραφα σας αλλά να ταιριάξουν μαζί σας ανάλογα με το χαρακτήρα τους.

Έτσι λοιπόν θα δείτε παρακάτω πως μπορείτε μ’ ένα παντελόνι κι ένα jean πουκάμισο, μ’ ένα απλό μονόχρωμο t-shirt, μ’ ένα σακάκι ή μια καπαρντίνα ίδιας απόχρωσης, αλλά ακόμα και με πιο απλές εκδοχές όπως χρησιμοποιώντας μόνο αξεσουάρ (καπέλα, φουλάρια, τιράντες, παπιγιόν, γραβάτες) να πετύχετε ένα τέλειο και μοναδικό αποτέλεσμα που θ’ αναδείξει το στυλ σας!!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ποιο θα επιλέξετε για την επόμενη έξοδο «Μπαμπάς με Γιο»;

Έλενα Αλεξάνδρου

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: