Αρχική / Must See / Το ζευγάρι που κατόρθωσε να δημιουργήσει ζωή μέσα από την απώλεια.

Το ζευγάρι που κατόρθωσε να δημιουργήσει ζωή μέσα από την απώλεια.

zeygari-apoleia

Ο Κυριάκος και η Παναγιώτα είναι δύο άνθρωποι που γνώρισαν την απώλεια στη σκληρότερη μορφή της: Έχασαν τους δύο γιους τους, σε ηλικία 21 και 23 ετών.

Αλλά δεν το έβαλαν κάτω: έγιναν για τρίτη φορά γονείς. «Δεν θα μείνουμε έτσι», είπε η Παναγιώτα στον σύζυγό της. «Πρέπει κάτι να κάνουμε στη ζωή μας, να συνεχίσουμε», είπε, δίνοντας στον σύζυγό της κουράγιο, επειδή, όπως λέει και στο βίντεο, η ζωή συνεχίζεται.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», από όπου και το βίντεο που ακολουθεί, από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε το τρίτο παιδί τους.

Έτσι, παρά τον φόβο της προχωρημένης ηλικίας, και τις ανασφάλειες, έγιναν για τρίτη φορά γονείς. «Ήταν πολύ πιο δυνατή από μένα», λέει στο βίντεο ο Κυριάκος. «Το ένα χτύπημα μετά το άλλο, δεν σε χωρίζει, σε δένει. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ. Τα δυο μου παιδιά τα λατρεύω, τα έχω πάντα στην καρδιά μου. Δεν τους αντικατέστησε το τρίτο παιδί», επισημαίνει.

«Είχαμε δύο παιδιά, αν μπορούμε, θα κάνουμε και άλλο», λέει η Παναγιώτα, στέλνοντας το μήνυμα στις γυναίκες ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω.

Ο Κυριάκος και η Παναγιώτα είναι δύο άνθρωποι που κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ζωή μέσα από την απώλεια. Ένα παράδειγμα για όλους εμάς που πιστεύουμε σε κάποιες στιγμές της ζωής μας ότι τα πάντα τελειώνουν.

πηγή: www.arcadiaportal.gr

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: