Αρχική / Uncategorized / Πάρτυ Μπαλαρίνα!

Πάρτυ Μπαλαρίνα!

mpalarina-cover

Ένα από τα αγαπημένα θέματα στα πάρτυ των κοριτσιών ειναι η μπαλαρίνα. Και αυτο γιατί κυριαρχεί το ροζ και οι tutu οι φούστες που κάθε κορίτσι λατρεύει. Πολλές μαμάδες μας ζητήσατε να κάνουμε αφιέρωμα στο πάρτυ με θέμα μπαλαρίνα. Και φυσικά δεν σας χαλάμε χατήρι!

Αυτο που θα διαπιστώσεις με μεγάλη χαρά από τις φωτογραφίες που ακολουθούν ειναι ότι μπορείς να φτιάξεις μόνη σου πολλά από τα στοιχεία του πάρτυ. Μια απλή τουρτα με τουλινη βάση, μπουκαλάκι νερού με λίγο τουλι δεμένο με κορδέλα, τσαντουλες για τα δωράκια των παιδιών με τουλινη φουστιτσα και το πάρτυ ειναι έτοιμο και ιδιαίτερο! Ανάλογα με την όρεξη σας και τα οικονομικά σας μπορείτε να επεκταθείτε και σε άλλες ιδέες!

Το βασικό στοιχείο του «Party Μπαλαρίνα» ειναι η ροζ tutu που θα φοράει η πριγκίπισσα σας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Royal Baby Boutique , www.royalbaby.gr να σας κατασκευάσει τη δική σας Tutu Φούστα στα δικά σας μέτρα, και η μικρή σας μπαλαρίνα θα κλέψει την παράσταση! Φυσικά εάν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο Tutu Σετ μαμα και κόρη για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Παμε να δούμε τις υπέροχες προτάσεις μας!

image

image

 

image image image image  image

image

image image image image image

image image  image  image image image

image

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

untitled-1

20+1 Προτάσεις για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό φθινοπωρινό μανικιούρ!!

Το φθινόπωρο απαιτεί στυλ ακόμα και στο μανικιούρ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα ή …

error: