Αρχική / Uncategorized / Ο Ραφαήλ γεννήθηκε 1610γρ. και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΝΝ. Ο αγώνας του όμως δεν τελειώνει εκεί

Ο Ραφαήλ γεννήθηκε 1610γρ. και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΝΝ. Ο αγώνας του όμως δεν τελειώνει εκεί


katerina-doko-cover

Η μαμά Κατερίνα μοιράζεται μαζί μας την προσωπική της ιστορία και μας δείχνει το μεγαλείο της ψυχής της.

«Το μωρό μου λέγεται Ραφαήλ γεννήθηκε 1610 γρ., 34 εβδομάδων και νοσηλεύτηκε 40 μέρες στη ΜΕΝΝ. Εκεί την 24η ημέρα παρουσιάζει ανάγκη Ο2 ιδίως κατά τη σίτιση τονίζουν η γιατροί. Στη συνέχεια πάμε στο σπίτι… και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι που μία μέρα ξαφνικά το μωρό μου κάνει κατακράτηση αναπνοής.

katerina doko1

Ο Ραφαήλ έγινε όλος μπλε και εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Παίρνω κατευθείαν τηλέφωνο στην παιδίατρο και μου λέει κατευθείαν νοσοκομείο για εγκεφαλογράφημα. Πάμε ξανά στο νοσοκομείο και μου λένε ότι έχει πνευμονία. Σαν αποτέλεσμα αυτού χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά για δύο εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα κάναμε τα πάντα και δεν βρήκαμε από που έπαθε την πνευμόνια!

katerina doko4

Το μωρό μου συνήλθε και πήγαμε σπίτι, αλλά μόνο για μία ημέρα… ξανά στο νοσοκομείο και αυτή τη φορά μου είπαν οι γιατροί… το παιδί σας είναι χειρότερα από πριν. Στο διάστημα που είχα το μωρό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων (ΜΕΘ Παίδων) τρελάθηκα έκλαιγε η ψυχή μου δεν ήμουν εγώ …εφιάλτης είναι έλεγα. Περιμέναμε πίσω από την πόρτα της εντατικής μόνο εγώ και ο σύζυγός μου μη μπορώντας να μιλήσουμε μέχρι που άνοιξε η πόρτα και είδαμε το μωρό! Η γιατρός μας είπε «Δεν ξέρω αν θα ξημερώσει το μωρό… έκανε επιπλοκές».

Δεν το έβαλα κάτω παρακαλούσα το Θεό όλη την ώρα να σωθεί το παιδί μου! Για δυο μήνες τον έβλεπα δύο φορές την ημέρα για 10 λεπτά πήγαινα στο αυτί του και του ψιθύριζα θα γίνεις καλά και θα πάμε στο σπίτι μας περιμένει η αδελφούλα σου . Μέχρι που μία μέρα η γιατρός μου είπε «το μωρό σας είναι καλύτερα περιμένουμε το 10 βήμα το καλό, για να βγάλουμε το σωλήνα. Τις επόμενες μέρες περιμένοντας τη σειρά μου έρχεται ο προϊστάμενος νοσηλευτών και μου λέει «μαμά Ντοκο μια έκπληξη». Τρέχω και βλέπω το μωρό μου χωρίς το σωλήνα να αναπνέει μόνος του! Δόξα το θεό τα κατάφερε!

katerina doko3

katerina doko2

Ήμουν και είμαι περήφανη για τον γιο μου που πάλεψε πολύ για να ζήσει. Μετά από λίγες μέρες πήγαμε στην παιδιατρική όπου καθίσαμε ένα μήνα και εκεί βρέθηκε το πρόβλημα… το μωρό έχει λαρυγγοτραχειομαλακια και έπαθε πνευμονία λόγω εισροφήσεων. Από τότε έως και σήμερα το μωρό μου σιτίζεται με λεβαιν. Το καλό είναι ότι δεν είναι ασθένεια και περνά με την ανάπτυξη του μωρού! Τελικά το μωρό μου έτρωγε με το μπιμπερό και πονούσε.

…θέλει υπομονή και προς θεού μην χάσετε την πίστη πότε. «

katerina doko5

katerina doko6

Δείτε Επίσης

%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%85%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-2%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7

Γυναίκα μένει έγκυος για 2η φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το αξιοθαύμαστο μάλιστα είναι πως το ζευγάρι είχε μόνο μία σεξουαλική επαφή, το οποίο σημαίνει …

error: