Αρχική / Must See / Όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα αγόρια της κόντεψε να πεθάνει. Τότε ο άντρας της παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο σε αυτή τη φωτογραφία.

Όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα αγόρια της κόντεψε να πεθάνει. Τότε ο άντρας της παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο σε αυτή τη φωτογραφία.

image

Πιστεύετε στους φύλακες αγγέλους; Δείτε την ιστορία αυτής της εγκύου και ίσως αναθεωρήσετε…

Η Μπρίτζετ και ο Κρις Χάνι ήταν ενθουσιασμένοι για τα δίδυμα που θα ερχόντουσαν στην οικογένειά τους, που ήδη μετρούσε τρία αγόρια. Όμως δεν είχαν ιδέα ότι η εγκυμοσύνη της Μπρίτζετ θα είχε επιπλοκές.

Όταν ξεκίνησε ο τοκετός, η πίεσή της και ο ρυθμός της καρδιάς της έπεσαν. Μετά τη γέννα, βίωσε μια εμβολή αμνιακού υγρού. Οι πιθανότητες για επιβίωση ήταν μόλις 20 τοις εκατό.

Ο Κρις φοβήθηκε ότι τα πέντε παιδιά του θα μεγάλωναν χωρίς μητέρα. Η εσωτερική αιμορραγία απαιτούσε δυο χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Κρις δημιούργησε μια σελίδα συμπαράστασης  στο facebook, και μέσα σε λίγες μόνο μέρες δέχθηκαν χιλιάδες ευχές.

Ο Κρις παρατήρησε σε μια φωτογραφία της εγκύου ακόμα γυναίκας του και είδε κάτι σαν φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι της. Αισθάνθηκε αισιόδοξος και ήξερε πλέον ότι όλα θα πάνε καλά.

Δείτε το  video που ο Κρις περιγράφει την περιπέτεια της υγείας της γυναίκας του εδώ

 

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: