Αρχική / Must See / Νήπιο καπνίζει μαριχουάνα με την καθοδήγηση ενήλικα άνδρα! [video+Photos]

Νήπιο καπνίζει μαριχουάνα με την καθοδήγηση ενήλικα άνδρα! [video+Photos]

nipio marixouana cover

Add content here
Η αστυνομία του Σικάγο εξετάζει ένα βίντεο που παρέδωσε ακτιβιστής και στο οποίο ένα νήπιο αγόρι καπνίζει μαριχουάνα, ενώ στο βάθος ακούγεται η φωνή ενός άνδρα, που δεν φαίνεται, να ενθαρρύνει το αγόρι να εισπνεύσει τον καπνό .

Ένας ακτιβιστής στο Σικάγο, ο Andrew Holmes, παρέδωσε στην αστυνομία ένα «αρρωστημένο» βίντεο, στο οποίο εικονίζεται ένα νήπιο αγόρι να καπνίζει ουσία που φαίνεται να είναι μαριχουάνα. Στο επίμαχο βίντεο, διάρκειας 16 δευτερολέπτων, ακούγεται η φωνή ενός άνδρα, που δεν φαίνεται, να καθοδηγεί και να ενθαρρύνει το αγόρι, να εισπνεύσει τον καπνό.

nipio marixouana

«Κάπνισε αδερφέ», «εισέπνευσέ το», «κάνε το», λέει ο άγνωστος άνδρας στο αγόρι, που μοιάζει να υπακούει τις οδηγίες που λαμβάνει.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σικάγο δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα από αστυνομικούς της ειδικής μονάδας «Area South Special Victims» για να βρεθεί ο τόπος όπου γυρίστηκε το βίντεο και οι «πρωταγωνιστές» του.

Το βίντεο έστειλε στον ακτιβιστή την Πέμπτη κάποιος που το «αλίευσε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Andrew Holmes δήλωσε: «Το βίντεο είναι αρρωστημένο, αυτό το παιδί χρειάζεται βοήθεια, αν δεν την έχει λάβει ήδη. Είναι ενοχλητικό να ακούγεται ένας ενήλικας από το βάθος να λέει στο παιδί να εισπνεύσει (τον καπνό)».

πηγή: protothema.gr

 

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: