Αρχική / Must See / Οι γιατροί νόμιζαν οτι θα είναι μια συνηθισμένη Καισαρική. Κατά τη διάρκεια όμως, τα πράγματα άλλαξαν…

Οι γιατροί νόμιζαν οτι θα είναι μια συνηθισμένη Καισαρική. Κατά τη διάρκεια όμως, τα πράγματα άλλαξαν…

oxi sinithismeni kaisariki

Όπως θα σας πει κάθε γονιός, η στιγμή που το παιδί τους έρχεται για πρώτη φορά σε αυτόν τον κόσμο στην αίθουσα τοκετού, είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που έχουν δει ποτέ.

Αλλά όταν ένας πατέρας πήρε τη φωτογραφική του μηχανή κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καισαρικής τομής, αποθανάτισε ένα θαύμα την στιγμή που το κοριτσάκι του Νέβια Άτκινς γεννιόταν.

Αμέσως μόλις ο γιατρός σπάει τα νερά της μητέρας της, το μικροσκοπικό χέρι της Νέβια βγήκε έξω από τη μήτρα της μητέρας της και άρπαξε απαλά τα δάχτυλα του γιατρού.

Ευτυχώς, ο μπαμπάς, ο Ράντυ Άτκινς, βρισκόταν δίπλα στη μητέρα και ήταν σε θέση να τραβήξει στη φωτογραφική μηχανή τη μοναδική στιγμή. Η φωτογραφία δείχνει πόσο όμορφα και γεμάτη ζωή είναι τα νεογέννητα μωρά! Η Αλίσια και ο Ράντυ Άτκινς αποφάσισαν να ονομάσουν το κοριτσάκι τους Νέβια, από την αγγλική λέξη «Heaven», αν συλλαβιστεί ανάποδα και σημαίνει παράδεισος.

Λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της Νέβια, είναι ένα ευτυχισμένο και υγιές μωρό. Στη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε την Αλίσια και τον Ράντυ να συζητούν τη γέννηση θαύμα της κόρης τους.

Δείτε πώς η Νέβια έσφιξε το χέρι του γιατρού μόλις βγήκε από τη μήτρα. Ποια είναι η γνώμη για αυτή τη φωτογραφία του μωρού που έγινε viral; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

πηγή: http://fanpage.gr

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: