Αρχική / Κοινωνικά / Γνωστό Μοντέλο τολμά και δείχνει τις ατέλειες του!

Γνωστό Μοντέλο τολμά και δείχνει τις ατέλειες του!

image

Tο 80% των γυναικών έχει ραγάδες, κάποιες είναι από εγκυμοσύνη, κάποιες από απότομο χάσιμο βάρους και διάφορες άλλες αιτίες. Όποιος και αν είναι ο λόγος απόκτησής τους οι γυναίκες πολλές φορές νιώθουν αμήχανα όταν τις βλέπουν στο σώμα τους. Είναι λοιπόν σημαντικό όταν γυναίκες μοντέλα δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό (σώμα) χωρίς photoshop και τις ατέλειες τους, γιατί έτσι δίνουν θάρρος και στις υπόλοιπες γυναίκες να μην ντρέπονται για το σώμα τους. Το διάσημο μοντέλο Robyn Lawley ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με ένα μήνυμα.

12046609_10153779423284379_358405055723067827_n

Κάτω από την φωτογραφία αναφέρει πως μετά από μια αποκαλυπτική συνέντευξη κυκλοφόρησε ένα άρθρο που έλεγε πως θέλει να κάνει έκτρωση για να μην αποκτήσει ραγάδες. Γι αυτό το λόγο, έγινε θύμα bulling, πράγμα που της προκάλεσε τρομερό άγχος, ενώ ήταν έγκυος. Η Robyn Lawley έκανε αυτό το ποστ για να θυμίσει στις γυναίκες πόσο υπέροχες και όμορφες είναι και πόσο σημαντικό είναι να μην το ξεχνάνε. Επίσης λέει στις γυναίκες πως ακόμη και αν κάποιος έχει πρόβλημα με το σώμα τους ειδικά μετά από την απόκτηση  ενός παιδιού, αυτές να μην ξεχνάνε ότι είναι μαχήτριες, πως φέρανε στον κόσμο μια ζωή, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

43ca38889a43b23690d67793e78dc740a28661cb

Επίσης κάνει κριτική στην πολιτική έκταση που έχει πάρει το θέμα της έκτρωσης και τονίζει πως πάρα πολλές γυναίκες στην Αμερική δεν μπορούν να κάνουν έκτρωση αν το θέλουν και πως καταλήγουν άστεγες ή αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: