Αρχική / Must See / Καταδικάστηκε η μητέρα που έθαψε ζωντανό το παιδί της!

Καταδικάστηκε η μητέρα που έθαψε ζωντανό το παιδί της!

enhanced-17065-1448841041-1

Add content here
Καταδικάστηκε η μητέρα από το Los Angeles, που έθαψε ζωντανό το νεογέννητο παιδί της, για απόπειρα δολοφονίας και κακοποίηση παιδιού.

Στις 27 Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί ανταποκρινόμενοι στους κατοίκους που άκουγαν κλάμα μωρού από της όχθες ποταμού στην περιοχή Compton, πήγαν να ελέγξουν την περιοχή. Όταν έφτασαν, άκουσαν μια υπόκωφη κραυγή μωρού. Οι αστυνομικοί ψάχνοντας την περιοχή βρήκαν ένα μωρό κοριτσάκι θαμμένο ζωντανό σε μια ρωγμή κάτω από ελαστικά και άσφαλτο.

Οι αστυνομικοί κατάφερα να το απεγκλωβίσουν και να το σώσουν.Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα αλλά παρ’όλα αυτά ήταν αρκετά κρύο στο άγγιγμα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Υπολογίζεται πως όταν βρέθηκε ήταν μόλις 36-48 ωρών.

Τη Δευτέρα, οι αξιωματούχοι έδωσαν το όνομα της μητέρας του παιδιού στη δημοσιότητα, Porche Laronda Washington, η οποία συνελήφθη την Πέμπτη. Η μητέρα συνελήφθη  για απόπειρα φόνου και εγκατάλειψης παιδιού, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Richard Ruiz του τμήματος Ειδικής μονάδας θυμάτων. Ο Ruiz δήλωσε ότι η Porche Laronda Washington  και η κόρη της πήραν εξιτήριο από ένα τοπικό νοσοκομείο στις 26 Νοεμβρίου, μια ημέρα πριν το παιδί ανακαλυφθεί. Πρόσθεσε ότι οι ερευνητές ήταν σε θέση να λύσουν την υπόθεση με την βοήθεια των κατοίκων της περιοχής. Η υπηρεσία ανέφερε επίσης ότι το Λος Άντζελες έχει νόμους που επιτρέπουν σε κάθε μητέρα ή πατέρα να αφήσει ένα μωρό σε ένα πυροσβεστικό σταθμό ή στο νοσοκομείο χωρίς να ανακρίνεται.

«Δυστυχώς, τα μωρά μερικές φορές τραυματίζονται ή εγκαταλείπονται από τους γονείς που αισθάνονται ότι δεν είναι έτοιμοι ή ικανοί να μεγαλώσουν ένα παιδί, ή δεν ξέρουν ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές. Πολλές από αυτές τις μητέρες ή πατέρες φοβούνται και δεν ξέρουν που να στραφούν για βοήθεια. Υπάρχει μια καλύτερη επιλογή, να παραδώσουν το μωρό τούς » ανέφερε δήλωση από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: