Αρχική / Must See / ΠΡΟΣΟΧΗ!! Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε τα παιδιά σας να μασάνε τα μαλλιά τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε τα παιδιά σας να μασάνε τα μαλλιά τους!

sendimage

Μια τεράστια μπάλα μαλλιών αφαιρέθηκε από το στομάχι ενός σοβαρά υποσιτισμένου οκτάχρονου κοριτσιού, όταν οι γονείς της παρατήρησαν ότι η κόρη τους δεν τρώει τίποτα πλέον.

Οι γιατροί που εξέτασαν το κορίτσι διαπίστωσαν ότι ο λόγος που δεν έτρωγε ήταν επειδή το πεπτικό σύστημα της είχε μπλοκαριστεί από μαλλιά.

37acd52a05a642492e6ba4d8c798ae73

Ο πατέρας της Niuniu Liang, Cai, δήλωσε: «Πάντα της λέγαμε να μην μασάει τα μαλλιά της, αλλά δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα ότι θα καταλήξουν να συσσωρευτούν στο στομάχι της. Όταν οι γιατροί μετά από επέμβαση έβγαλαν την μπάλα από μαλλιά, αυτή ζύγιζε σχεδόν 2 κιλά. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί δεν μπορούσε να φάει τίποτα. «

Το κορίτσι το μεγαλώνουν οι παππούδες του, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Zhoukou στην επαρχία Χενάν, ενώ και οι δύο γονείς της εργάζονται μακριά.

Ο μπαμπάς της κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά, όταν επέστρεψε στο χωριό για το κινεζικό νέο έτος και παρατήρησε ότι η κόρη του ήταν σοβαρά λιποβαρής.

 Ειρήνη Γερογιαννάκη

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: