Αρχική / Κοινωνικά / Διαβάστε το συγκινητικό σημείωμα άγνωστης σε μητέρα με αυτιστικό παιδί!

Διαβάστε το συγκινητικό σημείωμα άγνωστης σε μητέρα με αυτιστικό παιδί!

αρχείο λήψης (1)

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να γίνει πιο εύκολη μια άσχημη και δύσκολη κατάσταση είναι να καταλάβει κάποιος τι περνάς.

 

Μια μητέρα στην Washington βρέθηκε σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση. Ο αυτιστικός γιος της είχε ένα ξέσπασμα την ώρα που έτρωγαν σε ένα εστιατόριο. Η μητέρα μοιράστηκε στο Facebook την προσπάθειά της να τον ηρεμήσει.

«Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα και να μην τον βγάλω για φαγητό έξω μετά από ένα ραντεβού στον οδοντίατρο. Ήθελε όμως τόσο τόσο πολύ να φάει pancakes και του το είχα υποσχεθεί, οπότε δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Ενώ περιμέναμε το φαγητό θυμήθηκε κάτι που είχε ξεχάσει στο σπίτι και το ήθελε. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να έρθει το ξέσπασμα» γράφει η μητέρα.

Πολλοί γονείς γνωρίζουν καλά το άγχος που δημιουργείται εκείνη την στιγμή.Τα μαζεύεις και φεύγεις; Ελπίζεις το ξέσπασμα να υποχωρήσει; Όλες οι επιλογές περνάνε από το μυαλό σου εκείνη τη στιγμή, συνήθως μπροστά σε «ακροατήριο», το οποίο είσαι σίγουρη πως σε κρίνει.

Το αγόρι μετά από λίγο και αφού είδε το φαγητό ευτυχώς ηρέμησε. Όταν η μητέρα ζήτησε το λογαριασμό ο υπεύθυνος της έδωσε ένα χαρτάκι το οποίο έγραφε:

Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Κάνεις θαυμάσια δουλειά ! Ο θεός να σε ευλογεί!

Από μια μητέρα που ξέρει!

12509372_10153747951684765_3697357317294805672_n-367x489

Κάποια άλλη μαμά είχε πληρώσει τον λογαριασμό της, και της είχε αφήσει αυτό το σημείωμα.

Σε ένα κόσμο όπου κρίνεσαι συνεχώς, ένας ξένος έδειξε κατανόηση και συμπόνια σε έναν άνθρωπο που περνούσε μια δύσκολη κατάσταση. Η πράξη αυτής της μητέρας θυμίζει σε όλους μας ότι με μια μικρή και απλή κίνηση μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας!

 

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: