Αρχική / Κοινωνικά / Υπέροχες φωτογραφίες, που όμως διηγούνται μια τραγική ιστορία!

Υπέροχες φωτογραφίες, που όμως διηγούνται μια τραγική ιστορία!

Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (6)

Η φωτογράφος Amber Fife λέει στους πελάτες της ότι είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Οι οικογένειες που περιμένουν παιδί ελπίζουν στα καλύτερα. Να έχουν μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη και να φέρουν στον κόσμο ένα υγιές παιδί, όμως τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε.

Όταν η φίλη της Amber, Sarah πληροφορήθηκε στις 23 εβδομάδες εγκυμοσύνης πως θα πρέπει να παραμείνει στο κρεβάτι μέχρι να έρθει η στιγμή να γεννήσει, η Amber ήλπιζε για το καλύτερο- ότι δεν θα λάβει τηλέφωνο για πρόωρο τοκετό σύντομα. Αλλά η Sarah γέννησε το επόμενο βράδυ και οι γιατροί έδωσαν στο μωρό 5% πιθανότητες να ζήσει. Η Sarah γέννησε με καισαρική, και 2 ώρες αργότερα η Amber και ο σύζυγος της Sarah μπόρεσαν να δουν το μωρό.

Το μωρό ήταν μικροσκοπικό γεμάτο σωληνάκια και περικυκλωμένο από γιατρούς που προσπαθούσαν να το κρατήσουν στη ζωή. Η Amber έφυγε από το νοσοκομείο για να αφήσει την οικογένεια μόνη της, με την ελπίδα για άλλη μια φορά πως δεν θα λάβει άλλο ένα τηλεφώνημα. Τελικά όμως το τηλεφώνημα ήρθε.

 Το μωρό της Sarah έζησε για εξήμισι ώρες και η Amber φωτογράφησε τα τελευταία του λεπτά, με την μαμά και τον μπαμπά να το κρατάνε αγκαλιά και να το φιλούν. Παρότι η ιστορία είναι πραγματικά τραγική η Amber και η οικογένεια  θέλησαν να μοιραστούν αυτές τις φωτογραφίες για να προσφέρουν συμπόνοια, ευγνωμοσύνη και ελπίδα για όποιον τα έχει ανάγκη.

Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (2) - Αντιγραφή Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (3) - Αντιγραφή Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (6) Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (8) Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (9) Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (1) Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (4) Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (5) Photos-Baby-Born-Early-23-Weeks (7)

 

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: