Αρχική / Παιδί / Δραστηριότητες / Και στην Αθήνα φέτος το Σχολείο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά!

Και στην Αθήνα φέτος το Σχολείο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά!

1320365677600

Και στην Αθήνα θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά το Σχολείο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά του Center for Talented Youth (CTY), που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από το Κολέγιο Ανατόλια.

  Σύμφωνα με την Καθημερινή, το Θερινό Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 26 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου και απευθύνεται σε μαθητές από Γ΄ έως και Στ΄ Δημοτικού που έχουν πετύχει στις εξετάσεις ανάδειξης ταλέντου του CTY Greece. Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και διαρκούν επτά ώρες κάθε ημέρα.

  Προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος μαθητής στα προγράμματα του Κέντρου που λειτουργεί σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins και με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», υπό την αιγία του υπ. Παιδείας, θα πρέπει να λάβει μέρος στις εξετάσεις του Κέντρου που διεξάγονται κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Add content here
Add content here
Οι μαθητές αξιολογούνται με βάση τα τεστ ακαδημαϊκών δεξιοτήτων (SCAT) και (STB) που σχεδιάστηκαν από το Center for Talented Youth του πανεπιστημίου του Johns Hopkins. Για τα τεστ δεν χρειάζεται προετοιμασία. Κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να δώσει ένα από τα δύο τεστ ή και τα δύο αν επιθυμεί. Οι εγγραφές για τις εξετάσεις στην Αθήνα ολοκληρώνονται στις 3 Φεβρουαρίου. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου. Το κόστος εξέτασης είναι 30 ευρώ. Για τη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις και πληροφορίες για τα προγράμματα, τις ημερομηνίες των εξετάσεων και τα τεστ αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.cty-greece.gr/el Πληροφορίες και στα 2310-332.625, 398.253.

Πηγή: www.lifo.gr

Δείτε Επίσης

%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba

5 Θεατρικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια που αξίζει να δείτε μέσα στα Χριστούγεννα

Η έξοδος με τα παιδιά είναι πάντα ένα ζητούμενο για τους γονείς ειδικά τις μέρες …

error: