Αρχική / Uncategorized / Πασίγνωστος ηθοποιός: Ελέγχει αν το παιδί του αναπνέει κάθε φορά που κλείνει τα μάτια του!

Πασίγνωστος ηθοποιός: Ελέγχει αν το παιδί του αναπνέει κάθε φορά που κλείνει τα μάτια του!

iStock_51689120_wide

Για τα δυο πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού μου, ήλεγχα για να βεβαιωθώ εάν ανέπνεε κάθε φορά που έκλεινε για λίγο τα μάτια του, ή κοιμόταν.  Κάθε φορά. Θυμάμαι να σκέφτομαι » Αυτό δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό». Τελικά αποδεικνύεται πως είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Όλοι οι νέοι γονείς είναι παρανοϊκοί.

Ο Ryan Renolds μίλησε στο Men’s Health αυτή την εβδομάδα και παραδέχθηκε πως και αυτός είναι θύμα στον έλεγχο των ζωτικών ενδείξεων του παιδιού του. » Ακόμα πηγαίνω και κοιτάζω αν το παιδί μου αναπνέει βάζοντας τα δάκτυλά μου κάτω από την μύτη του,κάθε φορά που κλείνει τα μάτια του.» είπε. «Είναι τρελό αυτό; Καμιά φορά νιώθω ότι είναι λίγο!»

ryan reynolds

Όχι δεν είναι τρελό. Εννοώ, μοιάζει τρελό, αλλά λέγεται πατρότητα.

Αποδεικνύεται ότι είναι η εμπειρία αυτού του μεγάλου τρόμου – μέρα με τη μέρα – που κάνει ένα γονέα, έναν γονέα. Τι άλλο θα μπορούσε να εξηγήσει τη γοητεία για κάθε μικρό, ασήμαντο πράγμα που τα παιδιά μας κάνουν; Ίσως είμαστε εντελώς σοκαρισμένος που έχουμε,με κάποιο τρόπο καταφέρει να τα κρατήσουμε ζωντανά αρκετό καιρό.

Ο Reynolds και η σύζυγός του Blake Lively μόλις γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρη τους. Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το πανέμορφο ζευγάρι είναι τόσο παρανοϊκό με το παιδί τους όπως και οι υπόλοιποι από εμάς.

Δείτε Επίσης

%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf-babywearing

Το ατύχημα αυτής της μαμάς μας θυμίζει πόσο επικίνδυνο είναι να φοράς το μωρό σου ενώ κάνεις δουλειές

Η Molly Landis είναι νέα μητέρα μιας μικρής μπέμπας. Η κόρη της είναι 4 εβδομάδων …

error: