Αρχική / Κοινωνικά / Μητέρα ακούει την καρδιά του παιδιού της 3 χρόνια μετά τον θάνατο του!

Μητέρα ακούει την καρδιά του παιδιού της 3 χρόνια μετά τον θάνατο του!

Mom_donated_son_s_heart__hears_it_beatin_1_782554_ver1.0_640_360

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο του γιου της, Lucas,η Heather Clark άκουσε να χτυπά η καρδιά του ξανά στο σώμα της τετράχρονης Jordan Drake.

To 2013, ο 7 μηνών Lukas πέθανε. Η μητέρα του τον είχε αφήσει με την babysitter, της οποίας ο φίλος κακοποίησε τον Lukas. Η μητέρα μέσα στο πένθος της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του σε ένα παιδί που τα είχε ανάγκη.

Η Jordan Drake γεννήθηκε με συγγενής καρδιοπάθεια, και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο νοσοκομείο παίδων του Phoenix. Στις 22 Ιουνίου του 2013, όλα αυτά άλλαξαν, όταν έλαβε μια καινούργια καρδιά, την καρδιά του Lukas.

Αυτό το σαββατοκύριακο οι δυο οικογένειες συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η Heather Clark άκουσε την καρδιά του γιου της να χτυπάει στο στήθος της Jordan. «Είναι δύσκολο να το περιγράψω…..Ότι συμπεριφέρθηκε με τέτοια ανιδιοτέλεια και σκέφτηκε μια άλλη οικογένεια μέσα στη θλίψη της.» δήλωσε η μητέρα της Jordan, Esther Gonzalez, στο Fox 10 Phoenix.»Είμαστε οικογένεια τώρα. Είμαστε φίλοι. Φέραμε τις οικογένειες μας μαζί.»

Οι δυο μητέρες σκοπεύουν να βρίσκονται σε συχνή βάση και μια καταγραφή του ήχου της καρδιάς του Lukas έχει τοποθετηθεί σε ένα αρκουδάκι, έτσι ώστε η Heather να το ακούει όποτε θέλει. Σύμφωνα με την Heather, οι ζωές άλλων δυο ανθρώπων σώθηκα, χρησιμοποιώντας 2 ακόμα όργανα του Lukas.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι, αφού δεν μπορώ να σώσω τον γιο μου, γιατί να μην σώσω την ζωή κάποιου άλλου παιδιού» είπε η Heather.

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: