Αρχική / Must See / 10 περιττές δουλειές που συνεχίζετε να κάνετε έτσι και αλλιώς!

10 περιττές δουλειές που συνεχίζετε να κάνετε έτσι και αλλιώς!

maxresdefault (2)

Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές κατά την διάρκεια της ημέρας που κάθε τυπικός γονέας αναρωτιέται- ποιο το νόημα; Γιατί να καθαρίσω αυτό το χάλι; Γιατί να μπείτε στον κόπο όταν τα παιδιά απλά σας αγνοούν; Λένε πως η μανία να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα είναι ο ορισμός της παράνοιας. Αυτό σημαίνει πως οι γονείς τρελαίνονται; Ίσως. Τους σταματάει αυτό από το να επιμένουν με περισσότερες ανώφελες πράξεις; Ούτε στο ελάχιστο.

1. Τακτοποιείτε τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια. Κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα, ισιώνετε τα μαξιλάρια, ισιώνετε το ριχτάρι και διπλώνετε τις κουβέρτες. Γιατί; Αφού έτσι κ αλλιώς τα μικρά σας θα τα κάνουν οικοδομικά υλικά για να χτίσουν οχυρά και κάστρα.

2. Διπλώνετε τα ρούχα των παιδιών. Θα τα κάνουν χάλια ψάχνοντας να δουν το θα φορέσου ή απλά θα κάνουν μεταμφιέσεις για να σας εντυπωσιάσουν.

3. Προσπαθείτε να τα ξαναβάλετε το παιδί στο κρεβάτι για ύπνο. Ειδικά αν είναι στην ηλικία των 5-6 ετών και πάνω, πολύ πολύ δύσκολα θα το καταφέρετε. Αυτό δεν σας σταματά από το να Προσπαθείτε.

4. Καθαρίζετε τα τζάμια από τις δαχτυλιές.  Ήταν δακτυλικά αποτυπώματα όταν ήταν μικρά . Τώρα, έχουν μέχρι και ζωγραφιές πάνω. Και συνεχίζετε να τα καθαρίζετε.

5. Προσπαθείτε να μην μένει το μωρό χωρίς τις κάλτσες. Δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να προσπαθείτε να το κάνετε να τις φοράει αν δεν τις θέλει.

6. Προσπαθείτε να κρατάτε συνεχώς τον νιπτήρα αλέκιαστο. Οδοντόκρεμα, σαπούνι χεριών και άλλα, ο νιπτήρας είναι συνεχώς λερωμένος. Τον καθαρίζετε τουλάχιστον μια φορά καθημερινά.

7. Σκουπίζετε το πάτωμα της κουζίνα καθημερινώς. Τα ψίχουλα και τα παιδιά είναι ένα.

8. Το μπλουζάκι του μωρού σας χωρίς σάλια. Μπορούν να γεμίσουν σάλια ότι στεγνό μπλουζάκι υπάρχει.

9. Να σκουπίζετε τις μύτη του παιδιού σας όταν είναι κρυωμένο. Η μύτη τρέχει σαν καταρράκτης.

10. Να προσπαθείς να διατηρείς τις κούκλες ντυμένες και με το κεφάλι τους στην θέση του. Προσπαθείτε να τις συναρμολογήσετε και να τις ντύσετε, ξανά και ξανά…

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: