Αρχική / Must See / Πατέρας προειδοποιεί: Γονείς προσέξτε τα μωρά σας μην πάθουν το ίδιο με την κόρη μου!

Πατέρας προειδοποιεί: Γονείς προσέξτε τα μωρά σας μην πάθουν το ίδιο με την κόρη μου!

Untitled-1

Ένας μπαμπάς από το Kansas μοιράστηκε μια τρομακτική φωτογραφία του ποδιού της κόρης του για να προειδοποιήσει και τους άλλους γονείς για μια επικίνδυνη κατάσταση, την οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.

Το Σεπτέμβρη, ο Scott και η Jessica Walker καλωσόρισαν την Moly στην οικογένεια τους, η οποία ήδη περιελάμβανε ένα ακόμα κοριτσάκι 3 χρονών.

Ο Walker είπε πως και οι δυο οι κόρες του γεννήθηκαν 7 εβδομάδες νωρίτερα, και η Molly αντιμετώπισε επιπλοκές μετά την γέννησή της.

Μετά από 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο, η Molly γύρισε σπίτι και ήταν καλά μέχρι 5 μηνών.

«Από την στιγμή που ήταν και τα δυο κορίτσια στο σπίτι, ευτυχισμένα και καλά ,είχαμε ότι ελπίζαμε.» είπε ο Walker.

Πρόσφατα, η οικογένεια είχε πάει έξω για φαγητό όταν η Molly ξαφνικά έγινε πολύ ανήσυχη. Οι γονείς προσπάθησαν να ανακαλύψουν τι τρέχει ( αν πεινάει, πονάει, διψάει κλπ) χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ο Walker είπε ότι  αυτός και η γυναίκα του, είχαν ένα συναίσθημα ότι κάτι πήγαινε στραβά.

«Η Molly έχει συχνά κολικούς και κάποια άλλα θέματα και έτσι η ανησυχία που παρουσίασε εκείνη την μέρα δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο, αλλά κάτι έμοιαζε να πηγαίνει λάθος.» είπε ο πατέρας.

Η γυναίκα του Walker αντιλήφθηκε ότι το παιδί ζεσταινόταν οπότε του έβγαλε τις κάλτσες. Τότε παρατήρησε κάτι περίεργο στο δάκτυλο του μωρού.

Μια τρίχα είχε τυλιχτεί γύρω από το δάκτυλο του μωρού τόσο σφιχτά που είχε κόψει το δέρμα. Αυτό που συνέβη στη Molly ονομάζεται σύνδρομο αιμοστατικής περίδεσης τρίχας.

enhanced-18213-1454442647-2

Η Dr. Julie L. Gallombardo, υποστηρίζει πως η πάθηση αυτή είναι κοινή και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό αν δεν υπάρξει άμεση θεραπεία.

Η Gallombardo δηλώνει πως τα παιδιά μπορεί να χάσουν ένα δάκτυλο από το συγκεκριμένο σύνδρομο και να παρουσιάσουν σοβαρές μολύνσεις που θεραπεύονται μόνο με χειρουργείο.

«Είναι επίπονο, και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης», είπε.

«Το σύνδρομο προκύπτει όταν μια τρίχα τυλίγεται γύρω από κάποιο άκρο του μωρού. Μπορεί να συμβεί στα δάκτυλα του χεριού του ποδιού, αλλά ακόμα και στα γεννητικά όργανα», συμπληρώνει η γιατρός.

Τελικά η μικρή Molly γλίτωσε τα χειρότερα και τώρα αναρρώνει.

Ειρήνη Γερογιαννάκη

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

πείραμα

Θα σταματούσατε αν βλέπατε αυτό το μικρό παιδί μόνο στο δρόμο; [Πείραμα της Unicef]

Πως αντιδρά αλήθεια ο κόσμος όταν βλέπει ένα μικρό παιδί μόνο του στο δρόμο; Αν …

error: