Αρχική / Must See / 27 Εκπληκτικές φωτογραφίες εγκυμοσύνης που θα σας κάνουν να ζηλέψετε!

27 Εκπληκτικές φωτογραφίες εγκυμοσύνης που θα σας κάνουν να ζηλέψετε!

Pretty-Maternity-Photo-Ideas

Σίγουρα μετά την γέννα θα θέλεις να έχεις αναμνήσεις από την κοιλιά σου που μεγάλωνε σταδιακά, αλλά και της ευτυχίας που αισθανόσουν. Γι’αυτό και οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα κάνεις όταν περιμένεις παιδί. Κάποιες μαμάδες ξεφεύγουν από τις συντηρητικές φωτογραφίσεις και κάνουν την διαφορά. Παρακάτω ακολουθούν 27 φωτογραφίες εγκυμοσύνης που θα σε κάνουν να θέλεις να μείνεις έγκυος το 2016!  

Απολαύστε τις:

Pretty-Maternity-Photo-Ideas Pretty-Maternity-Photo-Ideas (1) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (2) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (3) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (4) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (5)

Pretty-Maternity-Photo-Ideas (6) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (7) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (8) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (9) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (10) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (11) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (12)

Pretty-Maternity-Photo-Ideas (13) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (14) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (15) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (16) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (17) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (18) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (19)

Pretty-Maternity-Photo-Ideas (20) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (21) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (22) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (23) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (24) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (25) Pretty-Maternity-Photo-Ideas (26)

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

δεν είσαι τρελή, είσαι τραυματισμένη

Δεν είσαι ΤΡΕΛΗ, Είσαι Τραυματισμένη!

“Gaslighting” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια μορφή συναισθηματικής κακοποίησης όπου το …

error: