Αρχική / Μητρότητα / Θηλασμός / Η πιο αληθινή φωτογραφία μητέρας!

Η πιο αληθινή φωτογραφία μητέρας!

b---main_2711589a
Μια μαμά στην Αυστραλία, η Constance Hall πρόσφατα μοιράστηκε μια αστεία, εμψυχωτική φωτογραφία σχετικά με τον θηλασμό. Η Hall περιγράφει γιατί ο θηλασμός δεν είναι πάντα εύκολος.

Μας λέει για μια φορά που θήλαζε και πέταξε έναν αντικείμενο στον άνδρα της όταν τόλμησε να την ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι. και για την φορά που έκλαιγε από τον πόνο και συνέχιζε να θηλάζει.

Όλα αυτά όμως τα λέει με έναν ενθαρρυντικό τόνο καλώντας τους αναγνώστες της να μην στεναχωριούνται από τις αποτυχίες του θηλασμού. Επίσης αναφέρει πως τάιζε τα δίδυμα παιδιά της με φόρμουλα και ο δεσμός τους μαζί της δεν επηρεάστηκε.

12742472_1091028707608620_3531756493830620791_n

«Ο δεσμός μου με τα παιδιά μου δυνάμωσε όταν ένιωσα ήρεμη, χαλαρή και άνετη. Η χαλάρωση ήρθε στην μορφή της φόρμουλας .» Συνεχίζει. «Μην απογοητευτείτε αν δεν τα καταφέρετε με το θηλασμό. Οι Βασίλισσες δεν τα παρατάνε. Κάποιες συνεχίζουν , κάποιες αλλάζουν τρόπο σκέψης, άλλες δεν το ήθελαν ποτέ και άλλες δεν είχαν άλλη επιλογή.»

Η νέα σελίδα της Hall,  Queens of Constance, προσπαθεί να ενώσει τις γυναίκες και να τις κάνει να έχουν αυτοπεποίθηση  και να επικυρώσει όλα αυτά τα υπέροχα αλλά περίεργα πράγματα  που περνούν οι μαμάδες.

Η φωτογραφία, στην οποία σημειώνει πως κοιμόταν, θήλαζε, καθόταν και ήταν ξύπνια ταυτόχρονα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 55.000 » Μου αρέσει!».

Ειρήνη Γερογιαννάκη

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Διάβασε επίσης:

Θηλασμός: Που θα βρώ βοήθεια! Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Θηλασμού IBCLC

Θηλασμός και απώλεια βάρους; Είναι η κατάλληλη περίοδος για να απαλλαγείτε από τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Δείτε Επίσης

%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82_mommy

Δημόσιος θηλασμός την Κυριακή σε 54 πόλεις της Ελλάδας. Όλες οι πληροφορίες ανα πόλη!

Πώς ξεκίνησε η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού Το 1990, στη Συνάντηση Κορυφής για τα Παιδιά, οι …

error: