Αρχική / Γυναίκα / Μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία για να μάθουν οι άνθρωποι πως ο καρκίνος ΔΕΝ είναι πάντα…

Μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία για να μάθουν οι άνθρωποι πως ο καρκίνος ΔΕΝ είναι πάντα…

0a9c856f95c25552e57a767cd9b9d7d9-20160306110658.jpeg-q75,dx720y-u0r1g0,c--

Μια μητέρα μοιράζεται μια φωτογραφία του στήθους της για να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού και πως ο καρκίνος δεν σημαίνει πάντα ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος όγκος.

Μια καρκινοπαθής μοιράστηκε μια φωτογραφία του στήθους της για να μιλήσει στις γυναίκες για τα μικρά προειδοποιητικά σημάδια.

e

Η μητέρα από την Μελβούρνη, Kylie Armstrong διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού αφού βρήκε ασυνήθιστα λακκάκια στο κάτω μέρος του στήθους της.

ded754e8bb23a170a84f6a78c3894e64-20160306110656.jpeg-q75,dx720y432u1r1gg,c--

ΗKylie μοιράστηκε στο Facebook μια φωτογραφία για να προειδοποιήσει τις γυναίκες πως η ασθένεια αυτή δεν σηματοδοτείται πάντα από κάποιον ανιχνεύσιμο όγκο.

«Έτσι μοιάζει ο καρκίνος του μαστού από τον οποίο υποφέρω. Δεν ένιωσα κάποιο όγκο. Η γυναικολόγος μου δεν ένιωσε κάποιον όγκο.»

0a9c856f95c25552e57a767cd9b9d7d9

“Παρόλα αυτά με άκουσε όταν είπα ότι το στήθος μου έμοιαζε διαφορετικό όταν σήκωσα το χέρι μου. Έβλεπα πολύ πολύ μικρά λακάκια στο κάτω μέρος του ενός μου στήθους. Η γυναικολόγος με έστειλε για μαστογραφία για να είμαστε σίγουρες. Δεν ήταν προφανές στην πρώτη εξέταση γι’ αυτό με έστειλε και για υπέρηχο.»

«Βρέθηκε καρκίνο βαθιά μέσα στο στήθος, κοντά στον μυ. Αυτά τα τρία λακάκια έφεραν τον κόσμο μου και της οικογένειας ανάποδα.»

Η Kylie συνέχισε με την περιγραφή των συναισθημάτων της, από την στιγμή της διάγνωσης.»

“Είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε κατακλυσμένοι από συναισθήματα, κάποιες φορές είμαστε εντάξει, κάποιες φορές προσποιούμαστε πως δεν συμβαίνει τίποτα, προσπαθούμε να απορροφήσουμε την πληροφορία, αντιμετωπίζουμε πολλές ψυχοφθόρες εξετάσεις, κλαίμε, προσπαθούμε να συνεχίσουμε κανονικά,» γράφει.

Είμαστε θυμωμένοι, στεναχωρημένοι. Έχουμε περισσότερες απαντήσεις από ότι ερωτήσεις. Βάζουμε τα δυνατά μας για να αντέξουμε.

Τα μηνύματα και τα τηλέφωνα, σε μένα, στον άντρα μου, στα παιδιά μου μερικές φορές βοηθούν, άλλες μας κάνουν να κλαίμε.»

“Μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία γιατί ελπίζω ότι μπορώ να κάνω τους ανθρώπους να μάθουν πως ο καρκίνος δεν είναι πάντα ανιχνεύσιμος όγκος,» γράφει.

Επιμέλεια: Ειρήνη Γερογιαννάκη

* Απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδιανομή του συγκεκριμένου άρθρου χωρίς την πρότερη έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου του.

Διαβάστε επίσης:

Καθημερινά 20 παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη χάνουν τη μάχη με τον καρκίνο

Είσαι πιο όμορφη με τα δικά μου μαλλιά

Σύζυγος μετά το θάνατο της γυναίκας του, διαβάζει το συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο γράμμα της!

Δείτε Επίσης

ενδομητρίωση

Ενδομητρίωση. Ο σιωπηλός εχθρός της γονιμότητας

Η ενδομητρίωση απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας, ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά …

error: