Αρχική / Must See / Πώς δημιουργούνται στην πραγματικότητα οι απίστευτες φωτογραφίες των νεογέννητων μωρών

Πώς δημιουργούνται στην πραγματικότητα οι απίστευτες φωτογραφίες των νεογέννητων μωρών

αρχείο λήψης

Oι φωτογραφίες των νεογέννητων μωρών έχουν γίνει το νέο must-have για τους γονείς που αναζητούν να αποτυπώσουν τις πρώτες στιγμές της ζωής του μωρού τους σε μοναδικές αναμνήσεις, αλλά με μια πιο καλλιτεχνική πινελιά.

Αλλά αυτά τα αξιολάτρευτα πορτρέτα δεν γίνονται όσο εύκολα φαίνεται. Τα μωρά είναι μια μάλλον δύσκολη υπόθεση ακόμη και για τους επαγγελματίες.

Το δωμάτιο ζεσταίνεται ώστε να έχει θερμοκρασία μεγαλύτερη από 30 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον παρόμοιο με τη μήτρα. Πριν το στούντιο, τα μωρά ταΐζονται από τις μητέρες τους για να έχουν υπνηλία ενώ πάντα μαζί πρέπει να υπάρχει επιπλέον γάλα για την περίπτωση που ξυπνήσουν.

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι όμως οι πόζες. Τα νεογέννητα είναι εύθραυστα και πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Κάθε στάση διαρκεί αρκετά λεπτά και πρέπει να διασφαλίζεται πως το μωρό νιώθει άνετα και δεν θα ζοριστεί. Oι φωτογραφήσεις τέτοιου είδους από επαγγελματίες κοστίζουν έως και 700 δολάρια αναφέρει το Business Insider το οποίο βρέθηκε στα παρασκήνια και κατέγραψε τη διαδικασία με τα νεογέννητα «μοντέλα» εν δράσει

 

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε επίσης:

«Αναμονή, κορύφωση, η πρώτη ανάσα!!» Η γέννηση ενός παιδιού [Φωτογραφίες]

«Όπως μέσα στη μήτρα!!» Φωτογραφίες μωρών που αναπαριστούν τη στάση που είχαν λίγο πριν γεννηθούν.

Η πιο αληθινή φωτογραφία μητέρας!

Αυτές είναι οι 7 βραβευμένες φωτογραφίες για το πως μια γυναίκα γίνεται μητέρα!

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: