Αρχική / Must See / Δείτε πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι δυο εγκυμοσύνες!

Δείτε πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι δυο εγκυμοσύνες!

facebook-social-promotion-11349-1457814909-2

Τι έχουν κοινό αυτές οι δυο γυναίκες; Είναι και οι δυο εγκυμονούσες. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι έχουν μόλις 4 βδομάδες διαφορά.

Η γυναίκα στα αριστερά είναι η Chontel Duncan, ένα μοντέλο φυσικής κατάστασης και πρώην διαγωνιζόμενη Μις Υφήλιος από την Αυστραλία. Σε αυτή την φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Νοέμβριο, και αυτή την εβδομάδα έγινε viral,  ήταν 21 εβδομάδων έγκυος. Πρόκειται να γεννήσει στο τέλος του μήνα.

Στα δεξιά είναι η φίλης της Natalie Smith, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.
«Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική όταν είναι έγκυος και αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι κάποια κάνει κάτι λάθος ή δεν είναι υγιής,» έγραψε η Duncan στο Instagram. «Και οι δύο έχουμε υγιή αναπτυσσόμενα μωρά και έχουμε και οι δύο εύκολες εγκυμοσύνες μέχρι τώρα.»

pinterest-social-promotion-11349-1457814911-4

Η Duncan χρησιμοποιεί το λογαριασμό της στο Instagram για να δείξει ότι μια υγιής εγκυμοσύνη μπορεί να έρθει σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Ενώ οι περισσότεροι σχολιαστές υπήρξαν θετικοί, ένα μεγάλο μερίδιο επικρίνει την Duncan για την άσκηση, ενώ είναι έγκυος – αν και οι γιατροί λένε πως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν πάντα απόλυτα ασφαλής.

«Μόλις έγινε σαφές σε μένα (μέσω μηνυμάτων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης) πόσο ξένη έμοιαζε μια εγκυμοσύνη σαν τη δική μου, μπήκα σε σκέψεις ‘Ίσως θα πρέπει να συνεχίσω να τεκμηριώσει την εγκυμοσύνη μου, διότι φαίνεται ότι έχουμε παραπλανηθεί και πιστεύουμε ότι είμαστε πιο εύθραυστοι από ότι είμαστε στην πραγματικότητα. Έχουμε σταματήσει να εστιάζουμε σε ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά μιας υγιούς εγκυμοσύνης, να διατηρήσουμε τον εαυτό μας σωματικά και διανοητικά ισχυρό.»

 

Αυτή είναι μια πιο πρόσφατη φωτογραφία της Duncan, στις 37 εβδομάδες κύησης.

this-viral-photo-shows-how-wildly-different-being-2-22828-1457814845-3_big

Η Duncan είπε ότι παρά το λεπτό, μυώδες σχήμα της, «δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο» για την φυσική εμφάνιση της που επηρεάζεται από την εγκυμοσύνη.

«Σέβομαι το σώμα μου, είμαι πειθαρχημένη, προσέχω την υγεία μου, και σίγουρα δεν είναι μια ανόητη που θέλει να φοράει μηδέν μέγεθος», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Εγκυμοσύνη και Γυμναστική ανα τρίμηνο

Τα 12 σχόλια που ακούν συνεχώς οι γυναίκες στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ποιες οικιακές δουλειές πρέπει να αποφεύγετε στην εγκυμοσύνη;

Δείτε Επίσης

δεν είσαι τρελή, είσαι τραυματισμένη

Δεν είσαι ΤΡΕΛΗ, Είσαι Τραυματισμένη!

“Gaslighting” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια μορφή συναισθηματικής κακοποίησης όπου το …

error: