Αρχική / Παιδί / Το τραγικό ατύχημα του κοριτσιού θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε αν πρέπει να επιτρέπεται την γυμναστική στο σπίτι!

Το τραγικό ατύχημα του κοριτσιού θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε αν πρέπει να επιτρέπεται την γυμναστική στο σπίτι!

d3e4f516fadd89a9_9754525_1457413162.8177

Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς ότι μια γυμναστική κίνηση θα μπορούσε να έχει ένα τραγικό αποτέλεσμα, αλλά για την 5 ετών Eden Hoelscher, αυτό που φαινόταν σαν αβλαβή διασκέδαση γρήγορα έγινε ένα φρικτό ατύχημα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, παρέλυσε από τη μέση και κάτω αφού έκανε την άσκηση- γέφυρα στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η ζημιά δεν ήταν εμφανής όταν η Eden αισθάνθηκε πρώτα πόνο που της έφερε δάκρυα. Μετά την παρηγοριά της 36 ετών μητέρα της, Kylee Hoelscher, ηρέμησε και πήγαν βόλτα. Λίγο αργότερα, η Eden άρχισε να διαμαρτύρεται για τα πόδια της και γύρισε πίσω στο σπίτι, όπου συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η Kylee είπε στο ABC News, «Με κοίταξε και είπε, ‘Μαμά, αισθάνομαι σαν τα πόδια μου να είναι κοιμισμένα,’ αλλά τα πόδια της ήταν σε μια παράξενη θέση, έτσι είπα, ‘Eden, μετακίνησε τα πόδια σου’ και μου είπε πως δεν μπορεί.»

Η Kylee τότε έσπευσε με την κόρη της στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Torrance Memorial Medical Center στο Torrance, στην Καλιφόρνια, όπου οι γιατροί τους είπαν ότι η Eden είχε παραλύσει. Επιπλέον, η ουροδόχος κύστη και τα έντερα της Εδέμ δεν λειτουργούν και δεν μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σώματός της.

«Ήταν απλά μια γέφυρα και είναι απλά συντριπτικό. Από ένα τελείως ανεξάρτητο κορίτσι, που ντυνόταν μόνη της, έφτιαχνε το πρωινό της και έκανε ένα σωρό άλλα πράγματα, δεν είναι σε θέση να σηκωθεί από το κρεβάτι, και είναι σχεδόν αδύνατο να αντέξω», δήλωσε η Kylee

Η Kylee δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη διότι η κόρη της ήταν πάντα ένας ενεργό παιδί στην γυμναστική και το μπαλέτο. Και οι γιατροί εξακολουθούν να μην είναι σε θέση να εξηγήσουν, λέγοντας ότι ήταν ένα σπάνιο περιστατικό.

Παρότι το ατύχημα της άλλαξε την ζωή, η Edens έχει θετική στάση η οποία είναι απολύτως ενθαρρυντική. Ο φυσιοθεραπευτής της, Julie Hershberg, είναι συνεπαρμένος από την αποφασιστικότητά της και λέει πως η Edem «ίσως είναι πιο σκληρά εργαζόμενο παιδί, ή ενήλικας, που έχω συνεργαστεί ποτέ.»

Ευχόμαστε στην Eden ένα χαρούμενο δρόμο προς την ανάκαμψη!

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ στα μπαλόνια: Οικογένεια 8χρονης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ για τους κινδύνους μετά την ασφυξία της μικρής

Προσοχή! Πόσο ασφαλής είναι ο μάρσιπος και το ring sling; Ακολουθήστε τους κανόνες .

Παιδική χαρά: Προσοχή στους κινδύνους που απειλούν το παιδί σας

Δείτε Επίσης

τα νεογέννητα καταλαβαίνουν πολλά

Τα νεογέννητα καταλαβαίνουν και αισθάνονται τα πάντα: «Μιλήστε τους»

Τα νεογέννητα μωρά αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από ότι εμείς νομίζουμε. Κάθε φορά που ακούνε την …

error: