Αρχική / Παιδί / Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

thehomeissue_krevatiterata

Πόσες φορές έχει τρέξει το παιδάκι σας στην αγκαλιά σας με τον φόβο ότι κάτι υπάρχει κάτω από το κρεβάτι του; Ε λοιπόν, σας έχουμε το τέλειο κρεβάτι για αυτές τις περιπτώσεις.

Η εταιρία Sleep Number λανσάρει το κρεβάτι SleepIQ Kids το οποίο παρακολουθεί μέσω αισθητήρων την ποιότητα του ύπνου, την καρδιακή δραστηριότητα του παιδιού, καθώς και την αναπνοή του. Κάνοντας όλα αυτά μπορεί το κρεβάτι να προσαρμόζεται αναλόγως και να βοηθάει στον καλύτερο ύπνο του παιδιού. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με φωτισμό ο οποίος είναι ιδανικός για διάβασμα αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν φωτάκι τη νύχτα.

thehomeissue_krevatiterata01

Εκτός από όλα αυτά, οι γονείς μπορούν μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό τους να παρακολουθούν πόσο καλά κοιμάται το παιδί τους καθώς και να δέχονται ειδοποιήσεις για το αν σηκώνεται από το κρεβάτι του.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν μία λίστα ελέγχου για τα παιδιά τους η οποία θα περιλαμβάνει πράγματα όπως αν φόρεσαν την πιτζάμα τους ή αν έπλυναν τα δόντια τους δίνοντάς τους «βραβεία» αν έχουν εκτελέσει όλα τα «καθήκοντά» τους. Το καλύτερο απ’ όλα, βέβαια, και αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τα παιδιά, είναι ότι μέσω της εφαρμογής «τσεκάρετε» αν υπάρχουν μπαμπούλες και διάφορα άλλα τέρατα κάτω από το κρεβάτι διαβεβαιώνοντάς τα ότι όλα είναι εντάξει και μπορούν να κοιμούνται ήσυχα.

Πηγή: spirossoulis.com

Διαβάστε επίσης:

Είναι η μύτη του μωρού σας βουλωμένη; Συμβουλές για άμεση ανακούφιση

Ξένα σώματα στη μύτη και το αυτί. Τι πρέπει να κάνουμε

Αισθήσεις στο νεογέννητο μωρό σας. Ο κόσμος του μωρού σας

Δείτε Επίσης

τα νεογέννητα καταλαβαίνουν πολλά

Τα νεογέννητα καταλαβαίνουν και αισθάνονται τα πάντα: «Μιλήστε τους»

Τα νεογέννητα μωρά αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από ότι εμείς νομίζουμε. Κάθε φορά που ακούνε την …

error: