Αρχική / Must See / Αθλήτρια εμπνέει με τις πραγματικές φωτογραφίες του σώματός της μετά την εγκυμοσύνη!

Αθλήτρια εμπνέει με τις πραγματικές φωτογραφίες του σώματός της μετά την εγκυμοσύνη!

 

instafit_land8_2755447a

Μια επαγγελματίας αθλήτρια, η οποία έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της για να αποκτήσει παιδί,  αγωνίζεται για να αποκτήσει ξανά την φόρμα της, και πλέον έχει όλες τις μητέρες να την επευφημούν.

Η Stephanie Rothstein Bruce, 32 ετών, δεν προσπαθούσε να εμπνεύσει κανέναν, όταν ξεκίνησε να μοιράζεται φωτογραφίες στο Instagram σχετικά με το σώμα μετά την εγκυμοσύνη, αλλά αυτό ακριβώς έγινε.»

«Απλώς προσπαθούσα να είμαι αληθινή και να μοιραστώ την αλήθεια.» είπε η Bruce, η οποία ζει στην Αριζόνα με τον σύζυγό της ο οποίο είναι επίσης δρομέας.

Αλλά οι αναρτήσεις της σχετικά με την όχι και τόσο όμορφη πλευρά της μητρότητας, είχαν μεγάλη απήχηση σε πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες επαινούν την αναζωογονητική τιμιότητα της Bruce.

Η Bruce εξηγεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο για επαγγελματίες αθλήτριες να ξεκινήσουν οικογένεια.

«Σαν επαγγελματίες δρομείς, πολλές γυναίκες δεν κάνουν διάλειμμα στην καριέρα τους για να κάνουν μωρό, διότι υπάρχει μεγάλος φόβος για την επιστροφή στον πριν το μωρό εαυτό τους,» λέει. Πολλές από εμάς έχουμε σπόνσορες. Δεν έχουμε άδεια εγκυμοσύνης. Δεν μας εγγυάται κανείς ότι θα πληρωνόμαστε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.»

Η Bruce δίνει μάχη για να αποκτήσει τις ταχύτητες που είχε πριν την εγκυμοσύνη για να καταφέρει να περάσει τα δοκιμαστικά των Ολυμπιακών αγώνων, όπου ελπίζει να έχει την ικανότητα να ολοκληρώσει. Σταμάτησε να αγωνίζεται το 2014, όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα γιο. Πέρυσι απέκτησε άλλο ένα αγόρι. Ενώ αυτή και ο σύζυγός της γνώριζαν πως ήθελαν παιδιά, η επιστροφή στην δουλειά ενώ ταυτόχρονα έχουν οικογένεια δεν είναι εύκολη.

 «Δεν μοιράζονται πολλές γυναίκες σαν και μένα τέτοια πράγματα. Γύρισα στην προπόνηση και ακόμα είχα πολλά προβλήματα και αναρωτιόμουν αν αυτό συμβαίνει και σε άλλες γυναίκες. Έτσι απλά μοιράστηκα αυτές τις φωτογραφίες- και τελικά συμβαίνει και σε άλλες!»

Η Bruce θέλει όλες οι γυναίκες να είναι περήφανες για το σώμα τους αφού αποκτήσουν παιδιά, και ελπίζει να μεταδώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στις γυναίκες- αθλήτριες και μη.

Διαβάστε επίσης:

Ωδή στο «ντροπιαστικό» γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη!

Η άγρια ομορφιά του γυναικείου σώματος μετά την εγκυμοσύνη!

Η καλύτερη απάντηση ενός μπαμπά για την κοιλιά της γυναίκας του μετά την εγκυμοσύνη!

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: