Αρχική / Μητρότητα / Εγκυμοσύνη / Φωτογραφίες πραγματικών μαμάδων που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το σώμα σας

Φωτογραφίες πραγματικών μαμάδων που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το σώμα σας

JTB9148

Η Jade Beall, μητέρα και φωτογράφος από την Αριζόνα, έγινε γνωστή το 2013 όταν ξεκίνησε να δημοσιεύει μια σειρά από ημίγυμνες φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας τα σημάδια και τις ατέλειες που απέκτησε το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γέννησης του γιου της, Sequoia. Σκοπός της ήταν να δημιουργήσει ένα διαφορετικό ιστότοπο, στον οποίο να απεικονίζεται το γυναικείο σώμα γυναικών που έγιναν μητέρες, όπως πραγματικά είναι, χωρίς ρετούς και διορθώσεις των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες πραγματικών μαμάδων θα συνοδεύονταν από τις προσωπικές ιστορίες της κάθε μιας. Το έργο της επηρέασε χιλιάδες γυναίκες και δημοσιεύτηκε σε πολλές εφημερίδες, με τον τίτλο, «A Beautiful Body Project».

Το 2015 η Beall, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μία νέα οπτική για τις γυναίκες, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια με τον τίτλο, «You are Beautiful» («Είσαι όμορφη»), με στόχο αυτή τη φορά της προώθηση της αυτοεκτίμησης, της υγιούς εικόνας του εαυτού μας και της αγάπης του σώματός μας.

o-you-are-beautiful-570

Η γνωστή φωτογράφος Beall, αναδιαμορφώνει το site της, A Beautiful Body, για να φιλοξενήσει το καινούργιο της project με τίτλο, «You Are Beautiful» (Είσαι όμορφη). Στο νέο αυτό χώρο, φωτογράφοι από όλον τον κόσμο καλούνται να συμβάλουν με τις δικές τους φωτογραφίες, για να στηρίξουν τις γυναίκες που αγωνίζονται με τις αλλαγές στη ζωή τους.

«Γυναίκες που νιώθουν μόνες τους και χωρίς καμία υποστήριξη, καθώς προσπαθούν να αποδεχτούν τις αλλαγές στο σώμα τους. Αλλαγές που άλλες φορές είναι αποτέλεσμα μια εγκυμοσύνης κι ενός τοκετού -με αύξηση ή απώλεια βάρους- και άλλες, αποτέλεσμα διατροφικών διαταραχών, κατάθλιψης, καρκίνου, ασθενειών και ατυχημάτων», όπως γράφει η ίδια.

original

«Tο σώμα μου, είναι το σώμα μιας μητέρας. Μπορεί να μη μου αρέσει πάντα κάθε καμπύλη και σημάδι που βλέπω, αλλά θα το κοιτάζω πάντα μέσα από την οπτική ενός παιδιού. Το σώμα αυτό φιλοξένησε κάθε ένα από τα τέσσερα παιδιά μου. Τα τάισε και τα ανάθρεψε και γι αυτό δεν μπορώ παρά να το αγαπώ.»

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

o-beautiful-body-570

o-beautiful-body-570-1

o-beautiful-body-570-2

o-beautiful-body-570-3

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Πώς η μητρότητα αλλάζει τη γυναίκα….

Δείτε Επίσης

κιρσοί-ραγάδες εγκυμοσύνη

Κιρσοί και ραγάδες στην εγκυμοσύνη. Πώς να τα αποφύγετε

Η εγκυμοσύνη είναι μια κατάσταση απόλυτα φυσιολογική. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει ασήμαντα, αλλά ενοχλητικά προβλήματα …

error: