Αρχική / Must See / Βίντεο ΣΟΚ- Ορφανά παιδιά κάνουν πασαρέλα για να βρουν… γονείς!

Βίντεο ΣΟΚ- Ορφανά παιδιά κάνουν πασαρέλα για να βρουν… γονείς!

orfana paidia pasarela

Και όλα αυτά μέσα σε εκκλησία

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους… Παιδάκια, τα οποία αντιμετώπισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής από την στιγμή που γεννήθηκαν, καλούνται να κάνουν πασαρέλα για να βρουν την ευτυχία!

Πρόκειται για παιδιά που έχουν νιώσει δύο φορές την απόρριψη, τη μία φορά από τους βιολογικούς τους γονείς και την δεύτερη από τους ανάδοχους.

Τα παιδιά προσπαθούν να αρέσουν στους επίδοξους ανάδοχους γονείς βάζοντας το χέρι στην μέση και περπατώντας όλο χάρη στο κόκκινο χαλί. Χαμογελούν… Περπατούν πάνω – κάτω και στη συνέχεια μιλούν για τον εαυτό τους.

Παρουσιάζουν τα χόμπι τους, τα όνειρά τους, τι τους αρέσει και τι όχι. Πολλά από αυτά δεν μπορούν να κρύψουν την ντροπή τους… Τα περισσότερα παιδιά λένε ότι είναι έντιμα κι ότι λατρεύουν την ζωγραφική.

Κι αφού πλέκουν το εγκώμιο του εαυτού τους, στη συνέχεια αφήνουν τους επίδοξους ανάδοχους γονείς να επιλέξουν… Μάλιστα, κάποιοι από τους ενήλικες, οι οποίοι απολαμβάνουν το θέαμα και βαθμολογούν τα απροστάτευτα παιδάκια, ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε εκκλησία των Ευαγγελιστών στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ!

Η συγκεκριμένη «πασαρέλα» έγινε γνωστή μετά από ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά στις ΗΠΑ» το οποίο προβλήθηκε από το γαλλικό δίκτυο France 5.

Δείτε το βίντεο εδώ.

star.gr

Διαβάστε επίσης:

Tο υπέροχο πρόσωπο της υιοθεσίας

Όλη η αλήθεια πίσω από τα Παιδικά καλλιστεία: Ευγενής άμιλλα ή κακοποίηση των παιδιών;

Υιοθεσία: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: