Αρχική / Μητρότητα / Θέλω να γίνω Μαμά / «Μαμάδες σε νευρική κρίση: 14 φωτογραφίες με απίστευτο χιούμορ!»

«Μαμάδες σε νευρική κρίση: 14 φωτογραφίες με απίστευτο χιούμορ!»

What-Parenting-Really-Looks-Like

Η ζωή μιας μαμάς δεν είναι τόσο υπέροχη όσο την παρουσιάζουν οι φωτογραφίες που βλέπουμε στο ίντερνετ. Ούτε τα παιδιά κάθονται όμορφα όμορφα σαν στρατιωτάκια προσοχή. Δεν τρώνε, δεν κοιμούνται και δεν υπακούν πάντα. Δε συμμαζεύουν τα παιχνίδια και το δωμάτιο τους. Οι δουλειές του σπιτιού, καθάρισμα, σκούπισμα, πλύσιμο, σίδερο, αλλά και άλλες πολλές, είναι ο καθημερινός αγώνας μιας μαμάς και δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδάκι για να μπουν όλα στη θέση τους όπως στα παραμύθια. Οι μαμάδες δεν είναι πάντα χαμογελαστές και καλοχτενισμενες, με άψογα νύχια και βαμμένα χείλη, ούτε ντυμένες στην τρίχα για να υποδεχθούν όποιον άξαφνα χτυπήσει το κουδούνι. Όχι!! Το πιθανότερο είναι αν άξαφνα χτυπήσει το κουδούνι, να εμφανιστούν στην πόρτα αναμαλλιασμένες, με λεκέδες από το φαγητό των παιδιών τους, με ένα παιδί στα χέρια κι ένα ακόμα να τρέχει από πίσω τους, φωνάζοντας.

Η Danielle Guenther, φωτογράφος της σειράς «Στην καλύτερη περίπτωση..» μας παρουσιάζει μέσα από μια ξεκαρδιστική σειρά φωτογραφιών, την καθημερινότητα μιας μαμάς.

Μαμάδες που τρέχουν πανικόβλητες να τα προλάβουν όλα και που στο τέλος της ημέρας πέφτουν με ευδαιμονία στο κρεβάτι, για να προλάβουν να ξεκλέψουν λίγο ύπνο, πριν ξυπνήσουν και πάλι τα μικρά αξιαγάπητα διαβολάκια τους. Μέσα από τις ξεκαρδιστικές αυτές φωτογραφίες, της  Danielle Guenther, που περιέχουν, θα λέγαμε, αρκετή δόση υπερβολής, θα βρείτε σίγουρα αρκετές ομοιότητες με τη δική σας  καθημερινότητα, και αν μη τι άλλο, θα διασκεδάσετε!!

Έτοιμο για πλύσιμο

Η μανούλα είναι άρρωστη… Σσσ!! Θα παίξουμε ήσυχα-ήσυχα για να μην την ξυπνήσουμε…

Picture

Μετακόμιση!! Ο χαμένος ξεπακετάρει…

Picture

Νυχτερινή απόδραση από το παιδικό δωμάτιο!!

Άσε τον μπαμπά να μαγειρέψει!!

Ημέρα παιχνιδιού…

Μισό λεπτό αγάπη μου με παίρνουν από τη δουλειά!

Να κάνεις μπάνιο ή να μην κάνεις;;

Μια συνηθισμένη βόλτα στο σούπερ μάρκετ!!

Ώρες αιχμής: Η πρωινή προετοιμασία!!

Γιογιό – Μπαμπάς: 1-0

«Το λογαριασμό παρακαλώ!!»

Επιμέλεια άρθρου: Εύα Ακριβοπούλου

* Απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδιανομή του συγκεκριμένου άρθρου χωρίς την πρότερη έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου του.

Δείτε Επίσης

μαμά

8 πράγματα που χρειάζεται κάθε μαμά!!

Αυτά είναι τα 8 πράγματα που χρειάζεται μια μαμά που έχει μάθει να δίνει απλόχερα …

error: