Αρχική / Lifestyle / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πώς ηρεμεί τον γιο του όταν κλαίει;

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πώς ηρεμεί τον γιο του όταν κλαίει;

Pram-Has-Been-Carefully-Refurbished-Since

Νομίζετε ότι τα Βασιλικά μωρά δεν κλαίνε; Όλα τα μωρά κλαίνε και όλοι οι γονείς εφευρίσκουν έξυπνους τρόπους για να τα ηρεμήσουν. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ και η σύζυγος του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον είχαν το δικό τους μερίδιο από μωρά να ηρεμήσουν και δάκρυα να σκουπίσουν, ανάμεσα στα δύο παιδιά τους, τη Σάρλοτ 12 μηνών, που βαφτίστηκε πριν λίγο καιρό και τον Γεώργιο, που σήμερα είναι 2 χρονών.

Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος που παρέθεσε η Βασιλική οικογένεια, για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι ενώ η κόρη τους, Σαρλότ, δεν ήταν από τα μωρά που κλαίνε ιδιαίτερα, ο πρωτότοκος γιος τους, Γεώργιος, έκλαιγε αρκετά συχνά όταν ήταν μωρό.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ είχε βρει ένα έξυπνο κόλπο για να ηρεμεί τον γιο του. Το νερό της βρύσης!!

Αν ανοίξεις μια βρύση και αφήσεις το νερό να τρέχει, ο χαλαρωτικός ήχος ηρεμεί τα παιδιά και σταματούν το κλάμα. Χιλιάδες γονείς ανά τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το τέχνασμα, μια και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτικό, στο να σταματά το κλάμα των μωρών.

Prince William, Duke of Cambridge, and Prince George arrive at the Lindo Wing at St. Mary's Hospital on May 02, 2015 in London, England.

Αν και ο Γεώργιος είναι τώρα 2 χρονών, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, ο ήχος από το τρεχούμενο νερό της βρύσης είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικός, στο να ηρεμεί το μικρό αγόρι.

Τελικά όλοι οι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, Βασιλιάδες ή απλοί άνθρωποι, χρησιμοποιούν λίγο πολύ τα ίδια τεχνάσματα όταν πρέπει να ηρεμήσουν τα παιδιά τους.

Έλενα Αλεξάνδρου, mommyandthecity.gr

 

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: