Αρχική / Lifestyle / «Δεν περίμενα να είμαι έγκυος. Έκλαιγα από τον πανικό μου!»

«Δεν περίμενα να είμαι έγκυος. Έκλαιγα από τον πανικό μου!»

den perimena na eimai egios

Και είναι λογικό να κλαίει από τον πανικό της, αφού η Στέλλα Φιλίππου, σύζυγος του Νεκτάριου Σφυράκη, προσπάθησε 3 φορές να μείνει έγκυος με εξωσωματική μέχρι να τα καταφέρει! Σήμερα έχει ήδη τρία παιδιά και μιλώντας στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος στο τέταρτο!

Θα γίνει για 4η φορά πατέρας μετά από 2 εξωσωματικές της συζύγου του

«Έλεγα ότι θα κάνω ξανά παιδί μόνο με παρένθετη. Ότι δεν θα περάσω εγώ ξανά αυτή τη διαδικασία. Αλλά ο Θεός ήθελε να κάνω κι άλλο παιδί. Όταν τα δίδυμα δεν ήταν ακόμα 4 μηνών έμαθα ότι είμαι ήδη 5 εβδομάδες έγκυος. Ήταν πολύ γελοία όλη η σκηνή όταν το έμαθα. Πήρα ένα τεστ από το φαρμακείο απλά για να το κάνω. Δεν το πίστευα, δεν το περίμενα και βγήκε θετικό. Λέω στον Νεκτάριο: «Ρε συ αυτό μοιάζει με θετικό. Πάμε να το δούμε έξω στο μπαλκόνι, στο φως της ημέρας. Μάλλον δεν βλέπω καλά». Το κοιτάω ξανά και το πετάω στα σκουπίδια. Του λέω να πάμε στον γιατρό και όσο ετοιμαζόμουν το έπαιρνα από τα σκουπίδια και κοιτούσα: «Είναι θετικό; Πάμε στον γιατρό κάτι μου συμβαίνει», του λέω». Πήγαμε στον γιατρό, μου το ανακοινώνουν κι έκλαιγα από τον πανικό μου. Ο Νεκτάριος χοροπήδαγε κι εγώ έκλαιγα από τον πανικό μου. Έλεγα: «Παναγία μου!», είπε η Στέλλα Φιλίππου.

Η σύζυγος του τραγουδιστή μίλησε όμως και για τις εξωσωματικές που έκανε, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε: «Δεν ήξερα πως μπορούσα να μείνω έγκυος φυσιολογικά. Προσπαθούσαμε 3 χρόνια. Πριν μείνω έγκυος στο πρώτο παιδί είχα φτάσει σε μια φάση που έλεγα ότι δεν θέλω να κρατήσω κι αυτό τον γάμο. Αφού δεν μπορούσαμε να κάνουμε μαζί έλεγα ότι δεν έχω λόγω να κρατήσω αυτή τη σχέση, είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Πέρασα από αυτό το στάδιο. Μπορεί να έφταιγε η απογοήτευσή μου».

Όμως, ο Νεκτάριος Σφυράκης μας αποκάλυψε ότι περιμένουν με χαρά την άφιξη του τέταρτου παιδιού τους και πως πλέον εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά και πως σκοπεύει να αποκτήσει το δικό του ταξί για να τα βγάζει πέσα: «Τα τελευταία χρόνια είμαι και ασφαλιστικός σύμβουλος. Πάει πάρα πολύ καλά. Με 4 live τον μήνα δεν βγαίνει! Δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα τα ταξί για τους πολύτεκνους. Αν υφίσταται θα το δοκιμάσω και αυτό! Για τα παιδιά μου τα πάντα!».

marymary.gr

Δείτε Επίσης

shannen-doherty

Μετά τη μάχη με τον καρκίνο ετοιμάζεται για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Πριν λίγες ώρες η Σάνον ανέβασε μια νέα φωτογραφία μαζί με τη μαμά της και …

error: