Αρχική / Must See / Γέννησε πανομοιότυπα τρίδυμα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Γέννησε πανομοιότυπα τρίδυμα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

34BF42F600000578-0-image-a-4_1464557987898

Στην αρχή οι γιατροί έλεγαν πως δεν πρόκειται για μονοζυγωματικά τρίδυμα ωστόσο «όταν ήρθαμε σπίτι μας έλεγαν ότι δύσκολα μπορούν να τα ξεχωρίσουν» είπε η μαμά των αγοριών

Η πιθανότητα να αποκτήσει κανείς τρίδυμα με φυσικό τρόπο είναι μόλις μία στις 8.000 συλλήψεις, ενώ το ποσοστό στην περίπτωση μονοζυγωτικών τριδύμων είναι ακόμα μικρότερο και κυμαίνεται από 1 στις 60.000 έως 1 στις 2.000.000 πιθανότητες. Και όμως η Becki-Jo Allen από το Λίβερπουλ τα κατάφερε! Η 23χρονη μητέρα έφερε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο περίπου τρία υγιέστατα αγοράκια τα οποία είναι πανομοιότυπα. Μάλιστα όπως είπε η Becki-Jo Allen στην αρχή οι γιατροί έλεγαν πως δεν πρόκειται για μονοζυγωματικά τρίδυμα ωστόσο «όταν ήρθαμε σπίτι μας έλεγαν ότι δύσκολα μπορούν να τα ξεχωρίσουν». Έτσι μετά από ειδικές εξετάσεις, αποδείχθηκε και επιστημονικά ότι ο Roman, ο Rocco και ο Rohan είναι πανομοιότυποι.

«Όταν ήταν μωρά ήταν αρκετά δύσκολο να τα ξεχωρίσω αλλά ποτέ δεν μπερδεύτηκα. Και οι τρεις έχουν σκούρα σημαδάκια ανάμεσα στα φρύδια τους με του Roman να είναι ελαφρώς πιο σκούρα ενώ ο Rohan έχει ένα σημάδι στο πόδι του» λέει η νεαρή μητέρα.

Τώρα δέκα μήνες μετά τη γέννησή τους, όπως λέει η μαμά τους τα τρία αδερφάκια μπορεί να είναι ολόιδια εξωτερικά όμως οι προσωπικότητές τους είναι διαφορετικές. «Ο Rohan συνεχώς φωνάζει, o Rocco είναι πιο ήρεμος ενώ ο Roman δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά του».Διαβάστε επίσης:

Παρακολουθούσε το βίντεο της γέννησης της κόρης του όταν συνειδητοποίησε κάτι που δεν είδε την πρώτη φορά

Δείτε πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι δυο εγκυμοσύνες!

Παιδιά με αναπηρία δεμένα μέσα σε κλουβιά

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: