Αρχική / Must See / Δίδυμα: Οι 8 πιο περίεργες Ιστορίες διδύμων στην Ιστορία

Δίδυμα: Οι 8 πιο περίεργες Ιστορίες διδύμων στην Ιστορία

didima1

Δίδυμη αγάπη, δίδυμη καρδιά, δίδυμη μαγεία!

Τα δίδυμα αδέλφια λένε πως έχουν μια ιδιαίτερη και στενή σχέση μεταξύ τους και συνήθως δεν μπορεί να ζήσει το ένα χωρίς το άλλο. Υπάρχουν όμως και κάποια δίδυμα που έχουν πολύ παράξενες ιστορίες να διηγηθούν.

1.Τα δίδυμα, αγοράκι και κοριτσάκι, που γεννήθηκαν με έναν χρόνο διαφορά.

twins_1-different-years

Η Jaylen γεννήθηκε στις 11:59 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο Luis μόλις 2 λεπτά αργότερα, την 1η Ιανουαρίου 2016, στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ!

Η μητέρα τους είχε ημερομηνία τοκετού στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά τα διδυμάκια ήρθαν στον κόσμο νωρίτερα εξαιτίας επιπλοκών.

2.Τα δίδυμα που γεννήθηκαν σε διαφορετικές δεκαετίες

twins_4-diferent-decades

Φανταστείτε πανομοιότυπα δίδυμα, με διαφορετικά γενέθλια. Όχι μόνο διαφορετικές ημέρες, αλλά  διαφορετικούς μήνες, χρόνια – και σε αυτήν την περίπτωση, διαφορετικές δεκαετίες.

Όταν ο Δρ. Cathy Lynch, του Γενικού Νοσοκομείου του κόλπου Τampa στην δυτική κεντρική ακτή της Φλόριντα, παρέδωσε το ένα μωρό με καισαρική τομή ήταν ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα της πρωτοχρονιάς του 2009. Στη συνέχεια, ρώτησε τους μελλοντικούς γονείς, αν θα συμφωνούσαν τα παιδιά να έχουν διαφορετικά γενέθλια και η αντίδρασή τους ήταν ενθουσιώδης απαντώντας «Απολύτως!» Έτσι λοιπόν στις 31 Δεκεμβρίου του 2009 γεννήθηκε ο Στεφάνο που καταχωρήθηκε ως το τελευταίο μωρό του 2009 και 30 δευτερόλεπτα αργότερα, αλλά πλέον, 1η Ιανουραρίου 2010 ήρθε σε αυτόν τον κόσμο ο Μαρτσέλο, ο οποίος ήταν το πρώτο μωρό του 2010.

3.Τα δίδυμα που γεννήθηκαν με 87 ημέρες διαφορά 

twins_6-87-apart

Όταν η Maria Jones-Elliott αγκάλιασε τα δύο βρέφη της, τα χαρακτήρισε ως δύο «μικρά θαύματα» καθώς τα δίδυμα Amy και Katie γεννήθηκαν με 87 ημέρες διαφορά. Η μικρή Amy γεννήθηκε τέσσερις μήνες νωρίτερα από την δίδυμη αδελφή της Katie καταρρίπτοντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το «μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ της γέννησης διδύμων.» Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 84 ημέρες.

4. Δίδυμοι που έγιναν μπαμπάδες την ίδια ημέρα, στο ίδιο νοσοκομείο

twins_2-brothers-parents-same-day

Αυτά τα δίδυμα έγιναν μπαμπάδες την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο και τα μωρά τούς παραδόθηκαν από την ίδια μαία. Ο  Jeromme και ο Jarrell Spence,  21 ετών, κέρδισαν όλες τις πιθανότητες και έγιναν γονείς των αγοριών της φωτογραφίας.

Και για τα δύο μωρά, η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας ήταν η ίδια, η 26η Νοεμβρίου, αλλά κανείς από τα δύο ζευγάρια δεν πίστευε ότι θα ήταν εφικτό να γίνουν γονείς την ίδια μέρα. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια και έτσι τα δίδυμα αγόρια έγιναν γονείς την ίδια μέρα, με λίγες μόνο ώρες διαφορά. Και τα δύο μωρά γεννήθηκαν στην ίδια πισίνα, στο ίδιο δωμάτιο και παραδόθηκαν από την ίδια μαία.

5)Τα βαρύτερα δίδυμα που γεννήθηκαν φυσιολογικά στη Βρετανία

_twins_5
Όταν η Susan Hughes, δεν χωρούσε να περάσει από την πόρτα για να βγει στην βεράντα απέδωσε το γεγονός στο ότι κυοφορούσε δίδυμα αλλά σίγουρα δεν φανταζόταν πόσο μεγάλα ήταν.

Μετά από 14 ώρες που διήρκεσε ο τοκετός τα δίδυμα κατάφεραν να γεννηθούν φυσιολογικά, καταρρίπτοντας το ρεκόρ. Το αγοράκι ζύγιζε 4 κιλά και 536 κιλά και το κοριτσάκι 3 κιλά και 629 γραμμάρια. Το συνολικό τους βάρος που έφτασε τα 8 κιλά και 165 γραμμάρια, τα έκανε να είναι τα πιο βαριά δίδυμα που έχουν γεννηθεί φυσιολογικά στη χώρα (το μέσο δίδυμο ζυγίζει περίπου 2268). Σύμφωνα με το βάρος τους, η μητέρα τους πρέπει να αφιερώνει έξι ώρες  την ημέρα για τον θηλασμό  και των δυο μωρών μαζί.

6) Η μητέρα που γέννησε 3 φορές δίδυμα μέσα σε 5 χρόνια

mark-andrea-rivas-2013-twins-today-151222_7765d87167c5acc6b2fc0cbaab77aeb1.today-inline-large

Η Andrea και o Mark Rivas δεν γνώριζαν αν το όνειρό τους, να γίνουν γονείς, θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα καθώς έκαναν επανειλημμένα προσπάθειες, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Μετά από μια αποβολή στράφηκαν στην εξωσωματική γονιμοποίηση και  τώρα, πέντε χρόνια μετά, το όνειρο τους όχι μόνο πραγματοποίηθηκε αλλά ξεπέρασε και κάθε φαντασία. Απέκτησαν έξι παιδιά και συγκεκριμένα τρία ζεύγη διδύμων.

twins_3-3-sets

Η ιστορία τους έχεις ως εξής: Το 2012, μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση έφεραν στον κόσμο τα πρώτα τους δίδυμα, Conor και Avery. Kατά την διάρκεια της εξωσωματικής ήρθαν πολύ κοντά με ένα άλλο ζευγάρι, οι οποίοι προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί, αλλά αποτύγχαναν. Η Αndrea συγκινήθηκε πολύ από την ιστορία του ζευγαριού, προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα. Τον Φεβρουάριο του 2014 γεννήθηκαν τα δίδυμα Emma Lee και Grayson.

philip-sandi-palmisano-twins-today-151222_12075723476e461d33ad8c927f921e57.today-inline-large

Η απίθανη όμως αυτή ιστορία δεν σταματά εδώ.  Μετά από 36 μήνες, η Αndrea ήταν και πάλι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα τα οποία είχαν συλληφθεί φυσιολογικά.  36 εβδομάδες αργότερα κρατούσε στην αγκαλιά της δύο υγιή κορίτσια, τη Leah και την Elyse.

mark-andrea-family-today-151221_dd600f32de8260c98d4f78fdea6d933b.today-inline-large

7. Τα δίδυμα αγόρια που το ένα μεγαλώνει ως κορίτσι

twins_7-trans

Η εξάχρονη Mia Cowley, είναι σήμερα ένα ευτυχισμένο κοριτσάκι που τρέχει στον κήπο του σπιτιού της με τον δίδυμο αδελφό της, Moses – αλλά το εξάχρονο κορίτσι με το φλοράλ φόρεμα, δεν ήταν πάντα έτσι.

MiaMax-with-twin-Moses

Γεννήθηκε αγόρι αλλά από την ηλικία των δύο ετών ένιωσε πως μέσα της υπήρχε κάτι άλλο. Ήθελε να είναι κορίτσι, το ανακοίνωσε στους γονείς της και έτσι τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Σήμερα, ως ένα από τα νεαρότερα διεμφυλικά παιδιά, χαμογελά πίσω από τα μωβ γυαλιά της και λέει, «ο Θεός στην περίπτωση μου απλά μπερδεύτηκε .»

Η οικογένεια του νεαρού  παιδιού, μίλησε δημόσια για να βοηθήσει άλλους γονείς που μπορεί να αντιμετωπίζουν  την ίδια κατάσταση και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

8. Τα μωρά  που γεννήθηκαν την ίδια μέρα αλλά δεν είναι δίδυμα

twins_8-not-twins

Μετά από 3 χρόνια μάχης με την υπογονιμότητα, ο Todd και η Julia Grovenburg προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, που  ήταν να κάνουν οικογένεια, εξέτασαν σοβαρά το ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός μωρού, από μια ξένη χώρα. Αλλά σε μια τελική και απεγνωσμένη προσπάθεια το ζευγάρι να αποκτήσει δικά του παιδιά, έκανε μια τελευταία προσπάθεια και ένα τυχερό απόγευμα Κυριακής, τον Ιούλιο του 2009, το τεστ εγκυμοσύνης της Julia βγήκε θετικό.

Ωστόσο, επειδή η Julia, 33 ετών, και ο Τοdd, 34, είχαν  προσπαθήσει τόσο σκληρά για να συλλάβουν, εκείνη έμεινε έγκυος δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, συγκλονίζοντας τον κόσμο με αυτή την ασυνήθιστη είδηση της εγκυμοσύνης της.

tweens

Ως μια από τις μόλις 11 περιπτώσεις γυναικών, που έχουν αναφερθεί, όπου μένουν έγκυες ενώ είναι ήδη , η εγκυμοσύνη  της χαρακτηρίστηκε ως «πολλαπλής κύησης». Τα δύο παιδιά αν και γεννήθηκαν την ίδια μέρα επειδή συνελήφθησαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, από ιατρικής άποψης, δεν θεωρούνται δίδυμα. Σύμφωνα με το ρυθμό των καρδιακών παλμών και την οπτική απεικόνιση του υπερηχογραφήματος, τα δύο μωρά είχαν διαφορά ημερομηνίας σύλληψης, περίπου δυόμιση εβδομάδες.

familyinaction.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία: Πριν χρόνια της έσωσε τη ζωή, τώρα πήγε στη αποφοίτησή της!!

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ: 4χρονος που αποκεφαλίστηκε σε τροχαίο επέζησε και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το ξέρατε αυτό για το Γάλα ΝΟΥΝΟΥ που πίνουμε τόσα χρόνια;

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: