Αρχική / Lifestyle / Τέρμα τα σενάρια χωρισμού: «Θέλουμε να κάνουμε 2ο παιδί!»

Τέρμα τα σενάρια χωρισμού: «Θέλουμε να κάνουμε 2ο παιδί!»

VMANIK01025005

Με τον καλύτερο τρόπο έβαλαν τέλος στα σενάρια που τους θέλουν να περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους ο Γιώργος Μανίκας και η αγαπημένη του Έλλη Γελεβεσάκη! Το γνωστό ζευγάρι, λίγο πριν κλείσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου του, δηλώνει έτοιμο να μεγαλώσει την οικογένεια του, διαψεύδοντας όλους όσους υποστηρίζουν το τελευταίο διάστημα πως ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Τέλος τα σενάρια χωρισμού: "Θέλουμε να κάνουμε 2ο παιδί!"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού εξαιτίας τρίτου προσώπου. «Ο Γιώργος και η Έλλη είναι μια χαρά, δόξα τω Θεώ!» Όλα καλά! Η σχέση και ο γάμος του με την Έλλη πηγαίνουν πολύ καλά!», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, ο οποίος αποκαλύπτει όσα του εκμυστηρεύτηκε το ζευγάρι, μετά τα εν λόγω  δημοσιεύματα περί κρίσης. «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα μας. Διανύουμε μία πολύ καλή περίοδο στον γάμο μας και είμαστε ευτυχισμένοι«, υποστηρίζουν ο Γιώργος και η Έλλη.

Τέλος τα σενάρια χωρισμού: "Θέλουμε να κάνουμε 2ο παιδί!"

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται το ζευγάρι επιθυμεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένεια του, αφού τα σχέδια τους είναι να αποκτήσουν και δεύτερο παιδάκι, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. «Θέλουν να κάνουν και δεύτερο παιδί, πριν ο γιος τους, ο οποίος είναι σήμερα 3 ετών, μεγαλώσει κι άλλο», αποκαλύπτει ο ίδιος άνθρωπος. Όσο για εκείνους που επιμένουν πως ο γάμος τους περνάει κρίση και πως αντιμετωπίζουν σοβαρές και καθημερινές εντάσεις, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αδιαφορήσει και χαρακτηρίζει κακοήθειες τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.Ο Γιώργος Μανίκας έχει τονίσει στο οικείο περιβάλλον του: «Δεν σκέφτομαι προς το παρόν να κινηθώ νομικά, αλλά αν δω ότι αυτό συνεχίζεται, τότε σίγουρα θα συμβουλευτώ τον δικηγόρο μου!».

Και καλά θα κάνεις!

marymary.gr

Καραβάτου – Κατσούλης: Νέο μέλος στην οικογένεια!

Μενεγάκη: Η εξομολόγηση της βαπτιστήρας της «Για μένα δεν είναι…»

Η μάχη με τον καρκίνο: «Τα διαφορετικά μου γενέθλια…..»

Δείτε Επίσης

shannen-doherty

Μετά τη μάχη με τον καρκίνο ετοιμάζεται για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Πριν λίγες ώρες η Σάνον ανέβασε μια νέα φωτογραφία μαζί με τη μαμά της και …

error: