Αρχική / Κοινωνικά / Και τον Ιούλιο πίστωση στην Κάρτα Σίτισης για όλους τους δικαιούχους

Και τον Ιούλιο πίστωση στην Κάρτα Σίτισης για όλους τους δικαιούχους

3ca49a69af45633185f99c35a15e9f36_XL

Για ακόμη τουλάχιστον ένα μήνα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα σίτισης για τις αγορές προϊόντων πρώτης ανάγκης οι δικαιούχοι των 30 δήμων που ξεκινά το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Ειδικότερα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dikaiologitika.gr το υπουργείο Εργασίας, πρόκειται να καταβάλλει άλλη μία δόση από τα επιδόματα σίτισης και ενοικίου, για το μήνα Ιούλιο. Ο λόγος είναι ότι η έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) αναμένεται να γίνει το διάστημα 10 – 20 Ιουλίου. Σε μια τέτοια περίπτωση οι δικαιούχοι που θα προκύψουν στους 30 δήμους, που το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά, θα λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν, μέσω ΚΕΑ, από το μήνα Αύγουστο και μετά.

Για να μην υπάρξει λοιπόν, κενό στην καταβολή των επιδομάτων στήριξης προς πολίτες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, οι υπηρεσίες πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας, πρόκειται να καταβάλλουν άλλη μία δόση στην κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου, σε όλους, ανεξαιρέτως, τους δικαιούχους, είτε προέρχονται από δήμους που εντάχθηκαν στο ΚΕΑ, είτε όχι.

Από τον Αύγουστο έως το τέλος του έτους, είναι γνωστό ότι η καταβολή επιδότησης σίτισης και ενοικίου θα περιοριστεί μόνο στους δήμους που θα μείνουν εκτός ΚΕΑ.

dikaiologitika.gr

Νέα: Επίδομα ενοικίου και κάρτα σίτισης – Έρχεται και δόση Ιουλίου για όλους τους δικαιούχους

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ανοίγουν οι Αιτήσεις. Κριτήρια. Ύψος Επιδόματος

Έως 16/7 οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό: Προϋποθέσεις. Δικαιούχοι. Διαδικασία.

Δείτε Επίσης

michelle-williams

«Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου»: Περιγράφει η σύζυγος γνωστού ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Σήμερα, η 36χρονη σύζυγός του Michelle Williams, επίσης ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή …

error: