Αρχική / Lifestyle / Όλα όσα έγιναν στην βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου! (Εικόνες)

Όλα όσα έγιναν στην βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου! (Εικόνες)

kourkoulis kelekidou vaftisi cover

Όλα όσα έγιναν στην βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου! (Εικόνες)

Μόνο για εσάς! Όλες οι φωτογραφίες μέσα από την βάφτιση της κόρης του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου και φυσικά όλες τις λεπτομέρειες!

Το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει λίγο πιο κάτω το φωτογραφικό υλικό από την βάφτιση της μικρής Ελπινίκης που έγινε την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο εκκλησάκι του club restaurant «Ακρωτήρι». Το τραπέζι της βάφτισης έγινε στο «Estate Seaside» παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας.AdTech Ad

Η μικρούλα πήρε το όνομα της μητέρας της τραγουδίστριας η οποία έχει «φύγει» από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Έκλαψε αρκετά κατά την διάρκεια του μυστηρίου η μικρή Ελπινίκη και ήθελε διαρκώς να είναι στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η περήφανη προγιαγιά της (η γιαγιά της Κέλλυς Κελεκίδου), μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικά ποντιακά τραγούδια και τους συγκίνησε όλους.

Το ζευγάρι δεν θέλησε να επιτρέψει την είσοδο των φωτογράφων στο χώρο της βάφτισης αλλά έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις επίσημες. Δείτε λίγο πιο κάτω όλες τις φωτογραφίες της βάφτισης που τράβηξε με τον φακό του ο Babis Tsoukias.

vaftisi-16

vaftisi-31 vaftisi-27 vaftisi-26

gossip-tv.gr

Δείτε Επίσης

shannen-doherty

Μετά τη μάχη με τον καρκίνο ετοιμάζεται για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Πριν λίγες ώρες η Σάνον ανέβασε μια νέα φωτογραφία μαζί με τη μαμά της και …

error: