Αρχική / Lifestyle / Δημοσιογράφος πήγε για διακοπές και ο γιος της μεταφέρθηκε στο χειρουργείο

Δημοσιογράφος πήγε για διακοπές και ο γιος της μεταφέρθηκε στο χειρουργείο

fragaki21

Η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη βρισκόταν στον όμορφο νησί της Κρήτης για διακοπές με την οικογένεια της όταν ο γιος της Σταύρος αναγκάστηκε λόγω ατυχήματος να χειρουργηθεί εκτάκτως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στη συνέχεια να νοσηλευτεί για μια εβδομάδα. Την είδηση ανάρτησε η ίδια στο προφίλ της στο Facebook.

fragaki2

«Είναι από τις στιγμές, που τα συναισθήματα μπερδεύονται… Τα χαμόγελα είναι δυνατά, η φόρτιση απο το άγχος να γίνει γρήγορα καλά το παιδί είναι έντονη και η εξαντλητική κούρασή του/μας -από τις παρ’ολίγον διακοπές, που μετατράπηκαν σε έκτακτο χειρουργείο- είναι ανεπανάληπτη…

Μια εβδομάδα στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η στο Ηράκλειο Κρήτης και όλα τα «ευχαριστώ» τα οφείλουμε στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Τα αντανακλαστικά και ο επαγγελματισμός του ιατρού μας, κου Μπλευράκη, μαζι με τη γλυκιά φροντίδα και την αγάπη, που δείχνουν όλες οι νοσηλεύτριες στα μικρά παιδάκια-ασθενείς, θα μας μείνουν αλησμόνητα.
Όλες οι προσευχές μου τώρα για τους νέους φίλους του Σταυρή, που νοσηλεύονται ακομα, αλλά είναι στα καλύτερα χέρια!», έγραψε στην ανάρτηση της στο προφίλ της στο facebook η δημοσιογράφος Εύα Φραγκάκη.

Δείτε Επίσης

%cf%87%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82

Είχαμε γεννητούρια!! Πριν λίγες ώρες καλωσόρισαν το 2ο παιδί τους

Την είδηση της γέννησης της κορούλας του ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του epsilon στον λογαριασμό του …

error: