Αρχική / Must See / Το πέος σου δεν θα πέσει…και άλλα 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν τα αγόρια!

Το πέος σου δεν θα πέσει…και άλλα 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν τα αγόρια!

 

agori peos

Αγαπητοί γιοι μου,

Γνωρίζετε το «κρεμάμενο εξάρτημά» σας το οποίο καταλαμβάνει τις σκέψεις σας και τα χέρια σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ημέρας σας; Ωραία, σαν μητέρα που ενδιαφέρεται, αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μου να σας διαφωτίσω για κάποια ζητήματα που αφορούν το πέος σας.

Τώρα, μπορεί να μην είχα ποτέ στην ιδιοκτησία μου ένα η ίδια και δεν μπορώ να θεωρηθώ ειδήμων, αλλά θεωρώ πως η εμπειρία μου μέσα από το μεγάλωμα σας μετράει αρκετά. Εξάλλου έχω δει αρκετό γυμνό στη ζωή μου. Έτσι, για εσάς αλλά και τα άλλα αγόρια εκεί έξω ορίστε 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το πέος σας:

1. Χαλαρώστε, το πέος σας δεν πρόκειται να πέσει και να πάει πουθενά. Θα μείνει ακριβώς εκεί, μέσα στο παντελόνι σας, γι αυτό μπορείτε να σταματήσετε να το πιάνετε με τα δάχτυλά σας συνέχεια. Για την ακρίβεια θα είναι εκεί για μια ζωή.  

2. Μια εξαίρεση: Να το κρατάτε με μια σταθερή λαβή κατά της διάρκεια της επίσκεψης στην τουαλέτα. Όταν δεν το έχετε υπό έλεγχο πιτσιλάτε τα πάντα.

3. Κρατήστε το μέσα στο παντελόνι σας. Αυτή η συμβουλή έχει διαφορετική, αλλά εξίσου σημαντική σημασία κατά την διάρκεια της εφηβείας- γι’ αυτό μην την ξεχάσετε. 

4. Μπορεί να μην σας πονάει όταν το ξύνετε σαν να είναι φτιαγμένο από λάστιχο, αλλά πονάει εμένα μόνο που σας βλέπω, γι’ αυτό σταματήστε.

5. Σε κάποιες, σπάνιες περιπτώσεις το αφήνετε για να πιάσετε κάτι άλλο. Όπως το τοστ σας ή το πρόσωπο της αδερφή σας. Σε αυτή την περίπτωση θα σας παρακαλούσα να πλένετε πρώτα τα χέρια σας, είναι το ευγενικό (και υγιεινό) πράγμα που πρέπει να κάνετε.

 6. Είναι εύχρηστο, φορητό και όλα αυτά, αλλά μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να κατουρήσετε οπουδήποτε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε.
Ελπίζω αυτή η επιστολή να χρησιμοποιηθεί ως μια εύχρηστη αναφορά στην κατάλληλη εθιμοτυπία του πέους, και να αρχίσετε να του συμπεριφέρεστε με τον απαραίτητο σεβασμό.
Με ευχαριστείς αργότερα, ή τουλάχιστον η μελλοντική γυναίκα σου θα το κάνει.
Με αγάπη,
Η Μαμά!

Επιμέλεια άρθρου: Ειρήνη Γερογιαννάκη

* Απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδιανομή του συγκεκριμένου άρθρου χωρίς την πρότερη έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου του.

4 Πράγματα που ως μαμά δε γνώριζα για το πέος του παιδιού

Δείτε Επίσης

15 βρεφικά δωμάτια

15 ιδέες για να φτιάξετε το πιο υπέροχο βρεφικό δωμάτιο

Περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και ετοιμάζετε το βρεφικό του δωμάτιο; Φανταζόμαστε τη χαρά και …

error: