Αρχική / Must See / Το ονειρεμένο δωμάτιο του Παναγιώτη!

Το ονειρεμένο δωμάτιο του Παναγιώτη!

πραγματικο παιδικο δωματιο διακόσμηση

*Γράφει η επιστημονική συνεργάτης, Κατσούλα Δέσποινα, Εργοθεραπεύτρια

Στο δωμάτιο του Παναγιώτη δε φοβηθήκαμε το χρώμα, το αναζητήσαμε και πιστεύω το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Δεν κουράζει καθόλου αυτό το χρώμα, δεν είναι έντονο και η αντίθεση με το άσπρο δέντρο, την άσπρη κουρτίνα και τις άσπρες ντουλάπες «ρίχνει» την ένταση.

 δωματιο παναγιωτη 1 δωματιο παναγιωτη 2

Το δέντρο έχει ζωγραφιστεί στο χέρι αφού πρώτα φτιάξαμε ένα περίγραμμα του δέντρου και των κλαδιών που θέλαμε και στη συνέχεια το γεμίσαμε με λευκό χρώμα τοίχου. Τα φύλλα είναι κομμένα στο χέρι από διάφορα ρετάλια υφάσματα τα οποία κολλήθηκαν με ξυλόκολλα. Τα πορτοκαλί κρεμαστά ήταν από το πάρτι του μικρού μας γιου τα οποία βρήκαν τη θέση τους, δημιουργώντας όμορφη αντίθεση.

 δωματιο παναγιωτη 3 δωματιο παναγιωτη 4

 δωματιο παναγιωτη 5 δωματιο παναγιωτη 6

Η κουρτίνα είναι μια απλά λευκή πουά Ρόμαν η οποία δένει όμορφα στο χώρο. Το φωτιστικό μας είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο με γυάλινες ματ μπάλες το οποίο ταιριάζει άψογα στο χώρο.

 δωματιο παναγιωτη 7 δωματιο παναγιωτη 8

δωματιο παναγιωτη 9

Το δωμάτιο είναι έντονο αλλά στην ουσία έχει μόνο ένα κρεβάτι και λίγα παιχνιδάκια. Το χρώμα στους τοίχους μπορεί να κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πραγματικά γεμάτο. Φυσικά είναι και το δέντρο που δίνει την αίσθηση πληρότητας του χώρου.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Διαβάστε επίσης:

Oι 5 Hot τάσεις για την διακόσμηση του βρεφικού δωματίου!

Δείτε Επίσης

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα, σε 40 μοναδικές φωτογραφίες

Η εικονογράφος Peg Gerrity δημιούργησε ένα μοναδικό φωτογραφικό project, το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του εμβρύου …

error: