Αρχική / Uncategorized / Πείραμα Σοκ: Παιδιά παίζουν με iPad και δεν καταλαβαίνουν πως «άλλαξαν» οικογένεια!

Πείραμα Σοκ: Παιδιά παίζουν με iPad και δεν καταλαβαίνουν πως «άλλαξαν» οικογένεια!

peirama paidia kai texnologia

Δυστυχώς η τεχνολογία έχει απορροφήσει ολόκληρη την οικογένεια ακόμα και τα μικρά παιδιά! Αυτό θέλησε να αποδείξει μια εταιρία τροφίμων, και δημιούργησε ένα καταπληκτικό σποτ!

Οργάνωσε ένα πείραμα με πρωταγωνιστές παιδιά από 8 έως 10 ετών, τα οποία παίζουν με iPad ή iPhone την ώρα που οι γονείς ετοιμάζουν το γεύμα τους. Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι τέσσερα παιδιά.

Την ώρα που τα παιδιά είναι απορροφημένα αλλάζουν τη διακόσμηση, κάθονται στο τραπέζι άλλοι γονείς και άλλα αδέρφια ακόμη και διαφορετικής εθνικότητας και τα παιδιά δεν αντιλαμβάνονται απολύτως τίποτα.

Μόνο όταν το διακόπτουν το ασύρματο internet και δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο τα παιδιά σηκώνουν το κεφάλι τους και διαπιστώτουν ότι βρίσκονται σε διαφορετικό περιβάλλον με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν.

Δείτε το απίστευτο πείραμα και τις αντιδράσεις των παιδιών:

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Δείτε Επίσης

τα νεογέννητα καταλαβαίνουν πολλά

Τα νεογέννητα καταλαβαίνουν και αισθάνονται τα πάντα: «Μιλήστε τους»

Τα νεογέννητα μωρά αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από ότι εμείς νομίζουμε. Κάθε φορά που ακούνε την …

error: