Αρχική / Must See / Απίστευτες φωτογραφίες νεογέννητου-μαμάς: Τα συγκλονιστικά πρώτα λεπτά που το μωρό ανακαλύπτει το στήθος!

Απίστευτες φωτογραφίες νεογέννητου-μαμάς: Τα συγκλονιστικά πρώτα λεπτά που το μωρό ανακαλύπτει το στήθος!

 

A baby does the breast crawl to find it's way to the mother's breast to feed.

Όταν η Jessica, 32 ετών, σχεδίαζε την γέννα της τον περασμένο Μάιο, είχε μια προτεραιότητα (εκτός βέβαια από την υγεία και την ασφάλεια όλων): «Την ανίχνευση μαστού.»

Τα νεογέννητα είναι έτοιμα να θηλάσουν από την στιγμή που θα αντικρίσουν τον κόσμο, και η ανίχνευση του μαστού είναι η πρακτική στην οποία τα αφήνεις να χρησιμοποιούν αυτά τα ένστικτα εκατοστό προς εκατοστό, σιγά-σιγά για να βρουν το δρόμο τους προς τη θηλή της μητέρας τους για να θηλάσουν για πρώτη φορά. Αμέσως μετά τον τοκετό , το μωρό τοποθετείται στην κοιλιά της μητέρας του και δίνεται χρόνος για να «τρέξει» μέχρι το στήθος της μητέρας. Σύμφωνα με το BreastCrawl.org αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως 30 έως 60 λεπτά. Οι υποστηρικτές λένε ότι δίνοντας στα μωρά από την πρώτη στιγμή της ζωής του την δυνατότητα να κάνουν αυτό το «ταξίδι» τα βοηθά στην πρώιμη έναρξη του θηλασμού – η οποία έχει σαφή οφέλη – και διευκολύνει τις μητέρες και τα μωρά σε μία από τις μεγαλύτερες μεταβάσεις της ζωής τους.

Η Jessica και ο σύζυγός της προσέλαβαν μια φωτογράφο τοκετών, την Leilani Rogers για να απαθανατίσει τόσο την γέννηση του παιδιού αλλά και την ανίχνευση του μαστού καρέ καρέ.

Οι φωτογραφίες είναι μαγικές!

Απολαύστε τις!

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyandthecity.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Διαβάστε επίσης:

Στις μαμάδες που γέννησαν με καισαρική: «Η γενναιότητα. Η δύναμη. Η ομορφιά»

Αγόρι ή Κορίτσι; Πώς αναπτύσσονται τα αγόρια και τα κορίτσια στη μήτρα!!

Ο 6ος μήνας της εγκυμοσύνης: «Το μωρό σας ακούει τη φωνή σας»

Δείτε Επίσης

θηλασμός- όταν η μαμά έχει νεύρα

Breastfeeding Agitation ή…. «Όταν η μαμά έχει νεύρα!»

Δες ακόμα: Θηλασμός βήμα προς βήμα με φωτογραφίες Θηλασμός: Πότε δίνω στο μωρό μου το …

error: